Västra Frölunda/Ruddalen, VÄSTRA FRÖLUNDA

Musikvägen 16

Såld
  • 3 rum
  • 70 kvm
  • Bostadsrätt

Toppentrea högst upp i huset med inglasad balkong och härlig utsikt!

Varmt välkommen till en fin trea på våning tre av tre i en bra och stabil förening. Här kan du bara flytta in och bo perfekt! Lägenheten har genomgående ljusa och fräscha ytskikt och golvet består av ljusbetsat ekparkettgolv i nästan hela lägenheten och tack vare fönster i två väderstreck blir ljusinsläppet magiskt. Köket är modernt med vita stommar och luckor i ek och här finns också utrymme för köksbord - perfekt för härliga middagar och bjudningar med familj och vänner! Här finns också ett stort vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen som man kan njuta av året runt och som är helt insynsskyddad och har rogivande utsikt över Ruddalens skog. Med två lättmöblerade sovrum och en rymlig klädkammare för optimal förvaring passar lägenheten såväl familjen som par!

Bostadsområdet Ruddalen ligger i direkt anslutning till friluftsområdet. Här finns idrottsanläggning med fotbollsplan, bandy- och skridskomöjligheter och naturstigarna passar perfekt för löpning och skogspromenad. I natursköna Ruddalen finns verkligen alla möjligheter att hålla igång, men med skogens sus utanför dörren finns också tid till avkoppling. Det tar inte mer än tio minuter till Linnéstadens många restauranger och kaféer. På ännu närmare håll ligger Frölunda Torg som har allt för en lyckad shoppingrunda med butiker såväl som kaféer och lunchställen. Här bor du också nära till havet. På tjugo minuter når du populära badplatser som Ganlet och Fiskebäcksbadet. En lyx få förunnat i en stad i Göteborgs storlek. Vid Önnereds brygga hittar du också restaurangen Jungman Jansson som lockar med lunch och söndagsmiddag , ofta med marina förtecken. Om du verkligen vill komma ut på havet kan du maxa dagen med en kurs eller guidad tur med kajak som utgår från Önnereds brygga.

När leklusten faller på är Positivparken ett givet val med något för alla åldrar: parkourpark, studsmattor och lek på musik- och bondgårdstema. Här kan du spendera en ledig lördag med vänner eller familj, ta en picknick eller lägga något gott på grillen. Parken har också beachvolleyplan och boulebana. När vardagen kallar eller det krävs ärenden i centrum är det skönt att veta att det inte tar mer än 20 minuter till Brunnsparken och Centralstationen.

Spårvagnslinjerna 1, 7 och 8 går in till centrum. Från Frölunda Torg finns även bussförbindelser och därifrån tar man sig enkelt in till centrala Göteborg.

Mer om mäklarna