Tynnered, Västra Frölunda

Topasgatan 87

Såld
  • 3 rum
  • 70 kvm
  • Bostadsrätt

Fräsch trea med inglasad balkong!

Nu har vi nöjet att presentera en fräsch trea på vån 2/3!
Varmt välkomna till en välplanerad trea på våning 2/3 med stilrena materialval och attraktiv planlösning samt inglasad balkong. Praktisk klinker i hall och kök samt fint parkettgolv i övriga rum.
Komplett kök med gott om förvaring, kyl&frys i fullhöjd och naturlig plats för middagssällskap vid fönsterpartiet. Två generösa sovrum med gott om plats för förvaring med hel garderobsvägg i större rummet. Stort badrum utrustat med tvättmaskin och torktumlare, dusch och torkskåp samt skiljedörr mot gäst wc. Från sovrummet nås lägenhetens guldkorn, den mysiga och inglasade balkongen.

- I avgiften ingår bredband, VA och värme!

Gångavstånd till både Frölunda Torg shoppingcenter och till härliga havsbad. Goda kommunikationer och nära spårvagn.
Här bor du i ett lugnt område med gröna innergårdar och mysiga grillplatser samt omtyckt och stabil förening. Optimalt läge mellan stad och hav, med närhet till kommunikationer, affärer och centrala Göteborg som nås på ca en kvart med bil. Expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service, ligger endast ett stenkast bort. Fina cykelvägar leder dig snabbt in till stan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård.

Mer om mäklarna