Tynnered, Västra Frölunda

Topasgatan 66

REDO™
  • 2 rum
  • 47,5 kvm
  • Bostadsrätt

Lyxigt Nyrenoevrad lägenhet 2024 med balkong!

Välkommen till Topasgatan 66 ? ditt nya lyxiga hem! Denna fantastiska lägenhet har allt du kan önska med moderna val.

Lägenheten har en unik möjlighet att vara den första att uppleva den moderna förvandlingen. Tidigare en hyresrätt, har denna lägenhet genomgått en omfattande totalrenovering för att uppfylla de högsta moderna standarderna.

Stegen in i denna välplanerade bostad hälsar dig välkomna med en atmosfär av elegans och snygg design. Det moderna köket lockar med högkvalitativa materialval och toppmodern utrustning, vilket gör det till en härlig oas för matlagning och trevliga stunder.

Badrummet är allt du kan önska, komplett med lyxiga detaljer och förstklassiga bekvämligheter som tar din dagliga rutin till nya höjder av välbefinnande och avkoppling.

Med sin perfekta planlösning erbjuder denna lägenhet både utrymme och funktion. Här finns plats för alla dina behov och önskemål, vare sig det är arbete, avkoppling eller sociala tillställningar.

Topasgatan 66 är inte bara en plats att bo ? det är en livsstil. Ge dig själv förmånen att uppleva det bästa av stadslivet i denna exklusiva och eftertraktade adress. Kontakta oss idag för att ta reda på hur du kan göra denna dröm till verklighet!

Område:
Här bor du i ett lugnt område med gröna innergårdar och mysiga grillplatser i en omtyckt och stabil förening. Optimalt läge mellan stad och hav, med närhet till kommunikationer, affärer och centrala Göteborg som nås på ca en kvart med bil. Expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service, ligger endast ett stenkast bort. Fina cykelvägar leder dig snabbt in till stan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård. Efter jobbet kan du slänga badkläderna i väskan och rulla ner till havet för ett dopp en härlig sommardag, ren vardagslyx!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Tynnered, Västra Frölunda

Topasgatan 66

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.