Tynnered, Västra Frölunda

Topasgatan 64

Såld
  • 3 rum
  • 70 kvm
  • Bostadsrätt

TOPPRENOVERAD 3a med vidsträckt utsikt!

Välkommen till ditt nya drömhem på Topasgatan 64! Denna magnifika lägenhet är inte bara ett hem, endast en trappa upp. Renoverad till perfektion under 2024 av föreningen, detta tidigare hyreshem har omvandlats till ett oas av lyx och elegans.

Med noggrann uppmärksamhet på detaljer och användning av de finaste materialen har köket förvandlats till ett modernt kök från Marbrodal och badrummet är en lyxig oas av koppling och komfort. Varje rum strålar av klass , och inget har lämnats åt slumpen när det gäller att skapa ett utrymme som är både praktiskt och förfinat.

Det även attraktiva med denna bostad är den smarta ombyggnationen som gör att du kan nå den rymliga balkongen direkt från vardagsrummet. Här kan du njuta av frisk luft och utsikt medan du kopplar av och njuter av lugnet på en soldränkt balkong. Balkongen är såklart också inglasad för att förlänga säsongen och nyttjas året om.

Med två väl tilltagna sovrum finns det gott om plats för familj och gäster, vilket gör detta till det perfekta hemmet för både avkoppling och underhållning. Dessutom kommer du att vara en del av en välskött förening som erbjuder trygghet och bekvämlighet, med närhet till allt du behöver för en bekväm livsstil.

Missa inte chansen att äga denna extraordinära lägenhet på Topasgatan 64. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck själv förtrollningen av detta fantastiska hem. Din drömboende väntar på dig!

Område:
Här bor du i ett lugnt område med gröna innergårdar och mysiga grillplatser i en omtyckt och stabil förening. Optimalt läge mellan stad och hav, med närhet till kommunikationer, affärer och centrala Göteborg som nås på ca en kvart med bil. Expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service, ligger endast ett stenkast bort. Fina cykelvägar leder dig snabbt in till stan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård. Efter jobbet kan du slänga badkläderna i väskan och rulla ner till havet för ett dopp en härlig sommardag, ren vardagslyx!

Mer om mäklarna