Ruddalen, Västra Frölunda

Mandolingatan 3

Såld
  • 3 rum
  • 68 kvm
  • Bostadsrätt

Magisk trea på våning 12/12 med vidsträckt utsikt och inglasad balkong!

Välkommen till Mandolingatan 3, där drömmar om ett perfekt hem blir verklighet på våning 12 av 12 med en förtrollande utsikt! Den inglasade balkongen, som redan bjuder på en förförisk panoramavy, kommer snart att förvandlas till ditt absoluta guldkorn när den byggs ut till en ännu större oas av avkoppling. Planlösningen är praktisk, vilket skapar en känsla av rymlighet och frihet samt gott om förvaring. Varje hörn av lägenheten är utformat för att maximera både utrymme och bekvämlighet, och du kommer snabbt att upptäcka hur enkelt det är att anpassa denna vackra bostad till dina egna personliga behov och önskemål. Bostaden har genomgående hög standard, och köket är inget undantag. Köket bjuder på bland annat tidlösa materialval, gott om förvaring och magisk utsikt. Badrummet renoverades vid föreningens stambyte 2005 och är helkaklat med klinkergolv och ljust kakel på väggarna. Utrustningen inkluderar vägghängd wc, handfat med spegelskåp, handdukstork och dusch samt tvättmaskin.

Bostadsområdet Ruddalen ligger i direkt anslutning till friluftsområdet. Här finns idrottsanläggning med fotbollsplan, bandy- och skridskomöjligheter samt naturstigar som passar perfekt för löpning och skogspromenad. I natursköna Ruddalen finns verkligen alla möjligheter att hålla igång, med skogens sus utanför dörren finns också tid till avkoppling. Det tar inte mer än tio minuter till Linnéstadens många restauranger och kaféer. På ännu närmare håll ligger Frölunda Torg som har allt för en lyckad shoppingrunda, med butiker såväl som kaféer och lunchställen. Här bor du också nära till havet. På tjugo minuter når du populära badplatser som Ganlet och Fiskebäcksbadet. En lyx få förunnat i en stad i Göteborgs storlek. Vid Önnereds brygga hittar du också restaurangen Jungman Jansson som lockar med lunch och söndagsmiddag, ofta med marina förtecken. Om du verkligen vill komma ut på havet kan du maxa dagen med en kurs eller guidad tur med kajak som utgår från Önnereds brygga.

De tio röda höghusen med vacker form siktas redan på håll och har gett området karaktär sedan 60-talet. När leklusten faller på är Positivparken ett givet val med något för alla åldrar: parkourpark, studsmattor och lek på musik- och bondgårdstema. Här kan du spendera en ledig lördag med vänner eller familj, ta en picknick eller lägga något gott på grillen. Parken har också beachvolleyplan och boulebana. När vardagen kallar eller det krävs ärenden i centrum är det skönt att veta att det inte tar mer än 20 minuter till Brunnsparken och Centralstationen.

Spårvagnslinjerna 1, 7 och 8 går in till centrum. Från Frölunda Torg finns även bussförbindelser och därifrån tar man sig enkelt in till centrala Göteborg.

Mer om mäklarna