Ruddalen, Västra Frölunda

Fiolgatan 2

REDO™
  • 2 rum
  • 55,5 kvm
  • Bostadsrätt

Välkommen till en 2a med inglasad balkong på våning 11 av 12!

Välkommen till en 2a med inglasad balkong i bästa läget!

I mysiga Ruddalen finner vi denna både inbjudande och välplanerade tvåa. Stora fönster som fyller lägenheten med ljus. Den inglasade balkongen förlänger bostaden och blir som ett extra rum med plats för att socialisera i goda vänners lag. Lägenheten är mycket smakfull. Läget är perfekt, och här erbjuds ett lugnt, avskilt boende med närhet till Ruddalens natur. Med spårvagn tar man sig snabbt till såväl havet som innerstan och Frölunda torg.

Bostadsområdet Ruddalen ligger i direkt anslutning till friluftsområdet. Här finns idrottsanläggning med fotbollsplan, bandy- och skridskomöjligheter samt naturstigar som passar perfekt för löpning och skogspromenad. I natursköna Ruddalen finns verkligen alla möjligheter att hålla igång, med skogens sus utanför dörren finns också tid till avkoppling. Det tar inte mer än tio minuter till Linnéstadens många restauranger och kaféer. På ännu närmare håll ligger Frölunda Torg som har allt för en lyckad shoppingrunda, med butiker såväl som kaféer och lunchställen. Här bor du också nära till havet. På tjugo minuter når du populära badplatser som Ganlet och Fiskebäcksbadet. En lyx få förunnat i en stad i Göteborgs storlek. Vid Önnereds brygga hittar du också restaurangen Jungman Jansson som lockar med lunch och söndagsmiddag, ofta med marina förtecken. Om du verkligen vill komma ut på havet kan du maxa dagen med en kurs eller guidad tur med kajak som utgår från Önnereds brygga.

Spårvagnslinjerna 1, 7 och 8 går in till centrum. Från Frölunda Torg finns även bussförbindelser och därifrån tar man sig enkelt in till centrala Göteborg.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Ruddalen, Västra Frölunda

Fiolgatan 2

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.