Frölunda, VÄSTRA FRÖLUNDA

Valthornsgatan 6

REDO™
  • 3 rum
  • 76 kvm
  • Bostadsrätt

Exlusiv trea på våning 15 men havsutsikt!

Välkommen till din drömbostad på Valthornsgatan 6! Stig in i denna moderna och stilfulla gaveltrea, där varje detalj är noggrant utvald för att erbjuda en lyxig och bekväm livsstil.

Med en magnifik utsikt över havet från våning 15 blir varje dag en njutning i detta nyproducerade hem från 2019. Stora fönsterpartier släpper in härligt ljus som badar det öppna och luftiga utrymmet med en känsla av rymd och frihet. Och den inglasade balkongen förlänger det redan generösa utrymmet, vilket ger dig möjlighet att avnjuta solnedgångar och vacker havsutsikt året runt, oavsett väder.

I köket möts du av en trevlig köksö, perfekt för att tillaga läckra måltider med familj och vänner. Här kombineras högkvalitativa material och utrustning med en elegant design, skapande en atmosfär av modern lyx. Sovrummen är rymliga och erbjuder gott om plats för en bekväm dubbelsäng och förvaring i generösa garderober. Det andra sovrummet kan anpassas efter dina behov, vare sig det är som barnrum, kontor eller gästrum.

Bostaden erbjuder även praktiska förvaringslösningar, inklusive platsbyggda garderober i hallen och tillhörande vindsförråd. Badrummet är en fristad för avkoppling med sin eleganta inredning och bekvämligheter såsom en egen tvättavdelning.

Sammanfattningsvis, denna lägenhet på Valthornsgatan 6 är inte bara ett hem, det är en livsstil. Med sin moderna design, högkvalitativa material och fantastiska havsutsikt erbjuder den en unik möjlighet att uppleva lyxig boende på dess bästa. Missa inte chansen att göra den till ditt nya hem!

Här bor du i optimalt läge mellan stad och hav, med närhet till kommunikationer, affärer och centrala Göteborg. Expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service, ligger knappt ett stenkast bort. Fina cykelvägar leder dig snabbt in till stan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård.

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Frölunda, VÄSTRA FRÖLUNDA

Valthornsgatan 6

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.