VÄSTRA FRÖLUNDA

Saxofongatan 12

Såld
  • 3 rum
  • 66 kvm
  • Bostadsrätt

Trivsam och ljus trea med soldränkt balkong i bästa läge!

Nu ges möjligheten att förvärva en ljus och otroligt trivsam lägenhet på Saxofongatan 12. Här har nuvarande ägare renoverat och förvaltat lägenhetens fantastiska funkischarm på bästa sätt! I hallen möts man direkt av ett mycket vackert och påkostat massivt trägolv. Båda sovrummen har nya ytskikt i form av tapeter och väggarna i hall, kök och vardagsrum är målade. Lägenhetens pärla, köket, har fått ett lyft samtidigt som man bevarat stilen och charmen. Köksluckorna och skåpen är ommålade och vitvarorna är bytta 2022. Man har också gjort plats för diskmaskin och bytt köksblandare. Stort och luftigt vardagsrum med originalgolv i fiskbensparkett. Utgång från vardagsrummet till den härliga balkongen där man njuter av sol i stort sett hela dagen och insynen är nästan obefintlig tack vare lägenhetens läge. Här finns möjlighet till snabbt tillträde, om man önskar!

Här bor du i en stabil förening som förvaltas av Riksbyggen.

Bostadsområdet Ruddalen ligger i direkt anslutning till friluftsområdet. Här finns idrottsanläggning med fotbollsplan, bandy- och skridskomöjligheter och naturstigarna passar perfekt för löpning och skogspromenad. I natursköna Ruddalen finns verkligen alla möjligheter att hålla igång, men med skogens sus utanför dörren finns också tid till avkoppling. Det tar inte mer än tio minuter till Linnéstadens många restauranger och kaféer. På ännu närmare håll ligger Frölunda Torg som har allt för en lyckad shoppingrunda med butiker såväl som kaféer och lunchställen. Här bor du också nära till havet.

På en kort tur når du populära badplatser som Askimsbadet, Ganlet och Fiskebäcksbadet med mera. En lyx få förunnat i en stad i Göteborgs storlek. Vid Önnereds brygga hittar du också restaurangen Jungman Jansson som lockar med lunch och söndagsmiddag , ofta med marina förtecken. Vidare finns också Långedrags värdshus och Seglarkrogen där ni kan avnjuta en underbar middag i läcker skärgårdsmiljö. Eller varför inte ta en spårvagnstur till Saltholmen för att hoppa på någon utav Skärgårdsbåtarna som tar dig ut till Göteborgs fantastiska skärgård och dess härliga öar!

Spårvagnslinjerna 1, 7 och 8 går in till centrum. Från Frölunda Torg finns även bussförbindelser och därifrån tar man sig enkelt in till centrala Göteborg.

Mer om mäklarna