Västra Frölunda

Briljantgatan 78

Såld
  • 3 rum
  • 70 kvm
  • Bostadsrätt

Totalrenoverad 3:a med kvalitativa materialval och inglasad balkong!

Varmt välkomna till en totalrenoverad trea med stilrena materialval och attraktiv planlösning samt låg avgift på eftertraktade Briljantgatan!
Bostaden är väldigt ljus och belägen två trappor upp, utan insyn samt med enhetliga ytskikt med ljusa väggar och genomgående enstavsgolv i valnöt som sträcker sig in i hela bostaden.
Det eleganta Kvik-köket löper i tidlösa färgval med brungrå/vita luckor och exklusiv bänkskiva i komposit samt rostfria vitvaror och matchande kakel satt i halvförband som stänkskydd. Två generösa sovrum med gott om plats för garderober. Stort och fräscht helkaklat badrum med ljust klinkergolv och vitt kakel på väggarna med klinker som löper upp snyggt bakom toaletten och duschen samt vardagslyx med spotlights, golvvärme, tvättmaskin & torktumlare. Vardagsrummet och köket förenas i ett öppet samband med skiljevägg. Detta resulterar i en stor social yta med plats för såväl matbord som sektionssoffa. Rummets stora fönster bjuder på härlig naturligt ljusinsläpp. Från vardagsrummet nås lägenhetens guldkorn, den mysiga balkongen som har en vidsträckt utsikt med havsglimt.

Gångavstånd till både Frölunda Torg shoppingcenter och till härliga havsbad. Goda kommunikationer och nära spårvagn.
Här bor du i ett lugnt område med gröna innergårdar samt omtyckt och stabil förening. Optimalt läge mellan stad och hav, med närhet till kommunikationer, affärer och centrala Göteborg som nås på ca en kvart med bil. Expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service, ligger endast ett stenkast bort. Fina cykelvägar leder dig snabbt in till stan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård.

Mer om mäklarna