Västra Frölunda

Beryllgatan 54

Såld
  • 2 rum
  • 48,8 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad 2a med balkong!

Välkommen till Beryllgatan 54 och upptäck denna pärla av en lägenhet! Med sina 48,8 kvadratmeter erbjuder denna 2-rumslägenhet den perfekta balansen mellan komfort och praktisk planlösning.

Stig in i denna ljusa och inbjudande bostad där varje kvadratmeter är omsorgsfullt utnyttjad för att skapa en harmonisk atmosfär. Den smarta planlösningen ger en känsla av rymd och frihet samtidigt som den skapar ett naturligt flöde mellan vardagsrum och kök. Stambytt badrum i föreningens regi. Perfekt för både avkoppling och underhållning!

Njut av ljumma sommarkvällar på balkongen med en kopp kaffe eller ett glas vin medan du tar in den friska luften och den grönskande omgivningen. Perfekt för att ladda batterierna efter en lång dag eller för att bjuda in vänner och familj till trevliga sammankomster.

Trots några små upprustningsbehov är denna lägenhet en riktig pärla, och med lite personlig touch kan den bli ditt drömhem på nolltid! Med en välskött förening kan du känna dig trygg i din nya bostad och fokusera på att skapa minnen som varar livet ut.

Så varför vänta? Ta chansen att bli ägare till denna underbara lägenhet och låt Beryllgatan 54 bli startpunkten för ditt nya kapitel i livet! Kontakta mig idag för att boka en visning.

Beryllgatan 54 erbjuder inte bara en fantastisk bostad utan även närhet till kommunikation till stan och ut till havet. Med bekvämt avstånd till lokala butiker, restauranger och grönområden får du det bästa av två världar, urban bekvämlighet och naturnära avkoppling.

Mer om mäklarna