Västra Frölunda

Munspelsgatan 24

Såld
  • 1 rum
  • 27 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad och modern etta!

Stig in i denna moderna och välplanerade lägenhet, färdigställd år 2020. Här möts du av en omedelbar känsla av hemtrevnad och smart design. Med en yta på 27 kvadratmeter är varje kvadratmeter utnyttjad till fullo för att skapa en bekväm och funktionell boendemiljö. Hallen erbjuder bra förvaringsmöjligheter i form av stora garderober som går ända upp till tak. Det ljusa och stilfulla köket från Marbodal är utrustat med eleganta vitvaror från Siemens och erbjuder bra arbetsyta med gott om förvaring. I det stora och fräscha badrummet kombineras praktisk funktionalitet med stilren design. Utöver den generösa storleken erbjuder badrummet även bekvämligheten med en tvättmaskin/torktumlare.

Som medlem i Brf Strandsnäckan har du förmånen att ta del av föreningens avkopplande bastu samt gym, vilket gör det enkelt att hålla sig aktiv och frisk direkt hemifrån. Dessutom erbjuds en praktisk konferenslokal och övernattningsrum, perfekt för affärsmöten eller gästvänliga övernattningar. För extra trygghet och bekvämlighet finns även garageplatser tillgängliga under mark, vilket ger säker och skyddad parkering året runt. Med alla dessa faciliteter till hands erbjuder Munspelsgatan allt för en bekväm och mångsidig livsstil.

Här bor du optimalt mellan stad och hav, med närhet till kommunikationer, butiker och centrala Göteborg. Det expansiva Frölunda Torg, med över 200 butiker och ett brett serviceutbud, ligger bara ett stenkast bort. Cykelvägar tar dig snabbt in till stan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård.

Denna bostad är en pärla som måste upplevas på plats. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Mer om mäklarna