Västra Frölunda

Rubingatan 43

  • 5 rum
  • 122,5 kvm
  • Bostadsrätt
3 495 000 kr
Månadsavgift: 7 565 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Modern 5:a med fantastisk utsikt och två badrum!

Varmt välkomna till en fantastiskt fin femrumslägenhet på Rubingatan 43 belägen på andra våningen. Här får du möjlighet att bo på gatans mest eftertraktade läge med en vacker havsutsikt. Med sina generösa 122,5 kvadratmeter erbjuder detta hem en imponerande design och boendemiljö som tillfredsställer även den mest kräsne köparen.

Väl inne möts du av ett stilrent och modernt hem där varje detalj noggrant har valts ut för att skapa en exklusiv känsla. Här finner du inte mindre än fyra sovrum, vilket är perfekt för hela familjen eller för den som vill ha flexibla utrymmen till att arbeta hemifrån eller bjuda hem gäster. Bostaden erbjuder dessutom lyxen att ha två eleganta badrum med dusch, varav det ena bjuder in till avkoppling med ett lyxigt bubbelbadkar där du kan skämma bort dig själv efter en lång dag. Den rymliga och inglasade balkongen blir som ett extra rum och har en otrolig havsutsikt. Här har du även sol i stort sett hela dagen.

Lägenhet är dessutom en del av en omtyckt och stabil förening som välkomnar människor i alla åldrar. Med närhet till Frölunda Torg, vackra grönområden och havet samt utmärkta kommunikationer till centrala Göteborg, erbjuder den en idealisk kombination av bekvämlighet och livskvalitet.

Missa inte chansen att uppleva denna pärla på nära håll. Varmt välkommen att höra av dig vid intresse!

Boka visning

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Västra Frölunda

Rubingatan 43

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.