Västra Frölunda

Beryllgatan 54

Såld
  • 1,5 rum
  • 53,1 kvm
  • Bostadsrätt

Smakfull 1,5a med balkong i bästa läge!

Stig in i en värld av komfort och modern elegans i denna förtjusande 1,5 rumslägenhet på det eftertraktade Beryllgatan 54 i Göteborg. Det första som möter dig är en öppen och ljus planlösning, skapad för att optimera rymd och trivsel. Den generösa rymden ger dig möjlighet att skapa din egen personliga oas och anpassa varje hörn till din smak.

Denna pärla av en lägenhet erbjuder en balkong som omfamnar solens strålar under många timmar. Här kan du börja dagen med en kopp kaffe och avsluta den med tillsammans med vänner över en middag. Balkongen är lägenhetens pärla där du kan koppla av och njuta av frisk luft med grönskande vy.

Lägenheten är omsorgsfullt underhållen och i utmärkt skick. De stilfulla detaljerna och de högkvalitativa materialvalen ger en känsla av trivsel.

Beryllgatan 54 erbjuder inte bara en fantastisk bostad utan även närhet till kommunikation till stan och ut till havet. Med bekvämt avstånd till lokala butiker, restauranger och grönområden får du det bästa av två världar, urban bekvämlighet och naturnära avkoppling.

Välkommen till ditt nya hem där varje dag blir en möjlighet att skapa minnen och trivas.

Mer om mäklarna