Västra Frölunda

Järnbrotts prästväg 1A

Såld
  • 3 rum
  • 82 kvm
  • Bostadsrätt

Välplanerad trea med stor altan i härligt västerläge!

Nu har vi nöjet att presentera en bostad utöver det vanliga!

Välkommen till en välplanerad hörntrea med radhuskänsla. Två altaner, en stor altan på baksidan i västerläge, delvis inglasad, mot grönområde och en mindre på entrésidan av huset. Det finns en ramp upp till entrédörren. Bra för dig som har barnvagn eller rullator. Ett bekvämt boende i ett omtyckt kvarter med en mysig innergård i attraktiva Järnbrott. Lägenheten där hall, sovrum och kök är nymålade. Bara att flytta in!

Bostaden erbjuder ett stilrent kaklat badrum med vardagslyx såsom handdukstork, golvvärme, tvättmaskin och torktumlare.

Komplett kök med gott om förvaring och naturlig matplats intill fönsterpartiet. I köket finns både spis med häll och en extra ugn i arbetshöjd.

Ett luftigt stort, ljust vardagsrum med plats för både soffgrupp och matmöbel, rummet har direktutgång till den stora nyrenoverade till hälften inglasade altanen.

Det finns två ljusa rymliga sovrum. Ett med plats för dubbelsäng och mindre möblemang. Möjlighet att placera garderober i rummet. Det andra rummet erbjuder en stor skjutdörrsgarderob med bra förvaringsmöjligheter och goda ytor med plats för säng samt skrivbord. Den praktiska klädkammaren finns i nära anslutning till sovrummen.

Här bor du i ett optimalt läge mellan stad och hav, med närhet till kommunikationer, skolor, affärer och centrala Göteborg. Expansiva Frölunda Torg, med fler än 200 butiker och all tänkbar service, ligger knappt två kilometer bort. Fina cykelvägar leder dig snabbt in till stan eller ut till havet och Göteborgs vackra skärgård. Närhet till såväl Ruddalens mysiga naturstigar och idrottsanläggning som Frölunda Torgs otroliga utbud av affärer bara promenadväg bort. Goda kommunikationer alldeles nära som tar dig till Högsbo och magiska Änggårdsbergen eller vidare till Linnéplatsen.

Mer om mäklarna