Vik, Värmdö

Viks skolväg 7B, 13935 Värmdö

Såld
  • 3 rum
  • 84,5 kvm
  • Bostadsrätt

Tillfälle - Stor trea i eftertraktat läge i Vik

På vacker mark nära skolan, vattnet och bussen till stan finns föreningen Nytorp med trevliga tvåvåningshus. Denna smarta och generösa lägenhet ligger på översta planet med genomgående läge och balkong med eftermiddagssol och utsikt mot gräsmattorna och höga tallar.

Välkommen till Vik - där vägarna delar sig efter det smala Ålstäket där Torsbyfjärden möter Grisslingen. På vacker mark nära skolan, vattnet och bussen till stan finns föreningen Nytorp med trevliga tvåvåningshus. Denna smarta och generösa lägenhet ligger på översta planet med genomgående läge och balkong med eftermiddagssol och utsikt mot gräsmattorna och höga tallar. Två rejäla sovrum med fönster mot morgonsolen, stort vardagsrum med utgång till balkongen, praktiskt parallellkök med matplats vid fönstret. Tvätt och duschrum ligger i praktisk anslutning till köket. Hallen är generös och välkomnande då man blickar in i vardagsrummet genom tidstypiska glasdörrar. I anslutning finns ett garderobsrum! och en gästtoalett.
Lägenheten är till stora delar i originalskick. Badrum och WC renoverades i samband med stambytet 2009.

Föreningen är av det äldre stabila slaget och där lägenheten har en liten renoveringsfond att tillgå. Här finns två(!) källarförråd som tillhör lägenheten, en rejäl tvättstuga med torkrum etc samt cykelförråd. Man har också stora gemensamma ytor utomhus.

Mer om mäklarna