Sund/Buskviken, Värmdö

Räfsevägen 19

REDO™
  • 4 rum
  • 106 kvm
  • Parhus

Exklusivt parhus med stor och mysig altan i attraktivt syd/sydvästläge samt marina inom gångavstånd!

Välkommen till Sund/Buskviken och detta exklusiva parhus med extra allt!

Välkommen till detta fina parhus i två våningar där väldisponerade ytor samspelar med modern och genomtänkt funktion på allra bästa sätt. Här mår du gott i öppna landskap, med solläge från morgon till kväll. På den stora och mysiga altanen i vinkel kan du grilla, umgås eller bara njuta av livet. Bostaden har en välplanerad yta om 106 kvadratmeter med mycket ljusinsläpp och en välgenomtänkt inredning. Här har ingenting lämnats åt slumpen.

På altanen finns trägolv, en stor terrassmarkis med inbyggd belysning, växtspaljéer samt ett växthus där du kan odla dina egna kryddor eller blommor. Här finns plats för både matbord och stolar samt soffgrupp och loungedel. På entrésidan finns ytterligare en altan med tidig morgonsol, trätrall och plats för bänk och ett litet bord. I förrådet intill kan du agera hobbysnickare och förvara både verktyg och maskiner.

Här bor du nära naturen vid ett av Sund och Buskvikens bästa lägen och med båtmarina inpå knuten! Det populära badet i "Blå Lagunen" är bara några minuter bort, likaså busshållplatsen med buss som tar dig till Slussen i Stockholm på ca 1 timme. Norråva golfbana, Siggesta gård, Värmdö kyrka, Kyrkskolan Värmdö och Boda brygga ligger cirka tio minuter bort med bilen. Fredriksborgs fästning med hotell och restaurang, Oxdjupet och Rindö finns ca en halvtimmes biltur från bostaden. Här finns landsbygd, allt och lite till för familjen, paret eller för dig som är ensamstående och vill bo på bekvämt avstånd till allt Värmdö har att erbjuda.
Vi ses på visningen!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Sund/Buskviken, Värmdö

Räfsevägen 19

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.