Mörtnäs, Värmdö

Plåtslagarvägen 14

REDO™
  • 4 rum
  • 91 kvm
  • Radhus
Högstbjudande 4 990 000 kr
Månadsavgift: 4 308 kr/mån

Drömhem med perfekt läge på Värmdö - nära havet och allt du behöver!

Kontakta mäklaren för en privatvisning!
Varmt välkommen till denna exklusiva bostad på Värmdö, där varje aspekt har noggrant planerats för att skapa den ultimata boendemiljön. Centralt läge och endast några steg bort från havet samt Solbackens förskola. Detta är det optimala hemmet för familjer och alla som värdesätter en bekväm livsstil.

Möjlighet att ta pendelbåten till jobbet!? Inom kort avstånd kommer pendelbåtstrafiken att erbjuda en pittoresk resa till Stockholm via båt.
Fantastiskt söderläge och en underbar altan: De generösa fönstren släpper in solljuset och skapar en ljus och inbjudande atmosfär. Altanen, som har en södervänd position, blir din privata oas för att njuta av långa sommardagar och soliga ögonblick från tidig morgon till sen eftermiddag. Vackra planteringar runt altanen skapar en privat miljö som ger dig möjlighet att avnjuta lugnet i din egen grönskande fristad.
Elegans i köket med toppmodern utrustning. Köket utgör hjärtat i hemmet och presenterar en praktisk U-formad design som gör matlagningen till en fröjd. Materialvalen från Ballingslöv ger en sofistikerad touch. Med inkluderad induktionshäll, varmluftsugn, mikrovågsugn, diskmaskin m.m. är detta ett väldigt trevligt och tilltalande kök för matlagning.
Den rogivande utsikten från köket mot uteplatsen skapar en harmonisk atmosfär.
Öppen planlösning och härliga ljusinsläpp. Vardagsrummet är ljust och luftigt med generöst ljusinsläpp. Här kan du koppla av i en bekväm miljö och njuta av sociala stunder med familj och vänner. Altanen som sträcker sig från vardagsrummet förlänger din boendeyta utomhus och skapar en smidig övergång mellan inomhus- och utomhuslivet.
Praktiska och smarta lösningar: Denna bostad är genomgående utrustad med smarta detaljer för att optimera boendekomforten. Entrén välkomnar dig med ljus och smart förvaring, medan duschrummet kombinerar komfort med stil. Tvättstugan är utrustad med moderna faciliteter och gott om förvaring, inklusive extra utrymme under trappan för dina specifika behov.
Område och omgivningar; Ditt nya hem erbjuder mer än bara en plats att bo på ? det erbjuder en livsstil. Med närheten till havet och den förtrollande omgivningen har du chansen att uppskatta naturen samtidigt som du har bekvämt avstånd till nödvändiga bekvämligheter och tjänster.
Detta är din möjlighet att äga ett perfekt beläget hem på Värmdö. Tveka inte att kontakta oss för att boka en visning och uppleva den unika atmosfären själv. Parkeringsplats och utomhusförråd ingår. Välkommen till ditt nya hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Mörtnäs, Värmdö

Plåtslagarvägen 14

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.