Mörtnäs, Värmdö

Sandtäktsvägen 15

Såld
  • 4 rum
  • 108,5 kvm
  • Bostadsrätt

Dröm 4:a på första parkett mot vattnet.

Här presenteras en magnifik 4-rumslägenhet i enastående skick och med generösa ytor. Lägenheten har en oslagbar placering direkt vid vattnet med två rymliga balkonger om totalt 17 kvm.
Den ena balkongen i österläge med morgonsol. Den andra i västerläge med härlig eftermiddagssol.
Det soldränkta vardagsrummet, beläget i söderläge är integrerat i den öppna planlösningen, tillsammans med ett ljust och smakfullt och funktionellt kök. Den stora terrassen som gränsar till detta område erbjuder en oavbruten utsikt över det glittrande vattnet utanför, vilket ger en känsla av närhet till naturen och en plats att njuta av solen.

Bostaden har en oslagbar utsikt över Torsbyfjärden, och det är bara några steg till vattnet och bryggan. Läget är oöverträffat med närhet till inte bara en, utan två av Värmdös bästa badplatser på badrocksavstånd.

För dem som är beroende av kollektivtrafik är detta en drömboende. Med pendelbåtbryggan till stan nedanför dörren samt Ålstäkets nav för bussförbindelser endast 150 meter bort är det smidigt att ta sig in till stan eller utforska Värmdö med dess natursköna omgivningar.

Köket är ljust och elegant med högkvalitativa vitvaror och generös förvaringsplats i skåp och lådor. Matlagningen blir en fröjd med spis, häll, fläkt, inbyggd ugn och mikrovågsugn. Kyl och frys i rostfritt utförande kompletterar det stilrena köket.

Denna lägenhet erbjuder även bekvämligheten av två separata toaletter, båda utrustade med dusch och golvvärme. Den ena av dem inkluderar dessutom en tvättmaskin, en torktumlare och gott om utrymme för förvaring. Det vita kaklet på väggarna och det grå klinkergolvet ger badrummen ett modernt och fräscht utseende.

Boendet har inte mindre än tre separata sovrum. Här finns plats för hela familjen eller möjligheten att inreda arbetsrum eller gästrum efter behov. Hallen är utrustad med skjutdörrsgarderober som erbjuder praktisk förvaring.

För dem som har intresse av båtliv finns möjligheten till båtplats i Mörtnäsvikens båtklubb, som ligger nedanför fastigheten.

Välkommen till denna exklusiva lägenhet vid Torsbyfjärden, i hjärtat av ett av Värmdös mest eftertraktade områden. Här erbjuds en unik livsstil med närhet till vatten, natur och bekvämligheter.

Mer om mäklarna