Mörtnäs, Värmdö

Annelundsstigen 3

Såld
  • 2 rum
  • 53 kvm
  • Bostadsrätt

Generös 2:a i toppskick med 19 kvm stor inglasad balkong med sen kvällssol.

Äntligen finns en 2:a i toppskick med 19 kvm stor inglasad balkong, sen kvällssol i högt läge i populära Mörtnäs.
Varmt välkomna till denna ljusa och trivsamma lägenhet, ett stenkast ifrån Grisslinge havsbad och Mölnvik köpcentrum! Lägenheten präglas av fina ljusa färger och smakfulla materialval. Trevliga sociala ytor med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Stora fönsterpartier som skapar ett fint ljusinsläpp i hela lägenheten.
Stora fönster släpper in naturligt ljus och skapar en luftig känsla i hela lägenheten. Köket är stilrent och modernt med en komplett maskinpark som inkluderar kyl, frys, diskmaskin, spishäll, fläkt och varmluftsugn. Här finns gott om utrymme för både matlagning och förvaring.
Via vardagsrummet finns utgång till den härliga stora inglasade balkongen om 19 kvm där man kan njuta av utsikten med eftermiddags och kvällssol.
Lägenheten har en generös hall med gott om plats för av hängning och förvaring bakom garderober. Ett sovrum i bra storlek med plats för både säng och övrigt möblemang. Badrummet är helkaklat med vitt kakel på väggarna samt grå klinker på golvet. Badrummet är utrustat med tvättmaskin, torktumlare, golvvärme, dusch, glasduschväggar, wc, handfat som vilar på kommod samt handukstork.
Bra ytskikt i hela lägenheten med genomgående ekparkett på golven och ljusa kulörer på väggarna. Till lägenheten ingår även ett förråd. För föreningens medlemmar finns där även möjlighet att hyra två övernattningsrum som kan bokas per natt till en kostnad av 200 kr/natt, dusch och WC liksom relaxrum med bastu som kan bokas utan kostnad.
I närområdet finns förskolor och skolor upp till 9 klass. Infartsparkeringar finns vid Grisslinge havsbad, Mölnvik och Värmdö Marknad. Kort promenadavstånd till Mölnvik köpcentrum där det mesta finns exempelvis ICA Maxi, Systembolaget, Apoteket, H&M, JULA, SATS och Bygg-Ole. Här finns också ett flertal trevliga restauranger.
Missa inte chansen att äga denna pärla av en lägenhet med en inglasad balkong som verkligen höjer livskvaliteten. Kontakta oss för en visning och upplev allt detta hem har att erbjuda!

Mer om mäklarna