Breared, Varberg

Marmorgatan 58

Såld
  • 4 rum
  • 94 kvm
  • Bostadsrätt

Rymlig gavelfyra i två etage!

Välkommen till Marmorgatan 58, en underbar etagelägenhet med tre sovrum, generösa fönsterytor, härlig takhöjd och två rymliga balkonger med plats för utemöbler och vacker växtlighet.. Barnvänligt och lugnt område med lekplats och de flesta bekvämligheter inom gång- och cykelavstånd. Välkomen hem!

Välkommen till Marmorgatan 58 i Breared, en underbar etagelägenhet med generösa fönsterytor, fantastisk takhöjd, två rymliga balkonger med plats för utemöbler och härlig växtlighet. På entréplan finns ett vardagsrum med stor sällskapsyta och plats för både soffgrupp och matsalsmöbel. Det finns även ett ljust kök med utrymme för köksmöbler, ett rofyllt sovrum med utgång till balkongen med sydostläge, rymligt helkaklat badrum samt förråd. En trappa upp finns ytterligare två sovrum, det ena med utgång till den andra balkongen i nordvästläge. På gården finns ett förråd tillhörande bostaden och en parkeringplats ingår i månadsavgiften. Gemytlig innergård med lekplats och mycket grönska.

Breared är ett trivsamt och barnvänligt bostadsområde med närhet till naturområden samt endast 3 km in till Varbergs centrum. För den som tycker om at cykla finns fina cykelvägar som leder till de flestas behov och intressen såsom matbutik, gym, padelbana, centrum, havet mm. Det finns även goda bussförbindelser med hållplats i området. För motionsintresserade finns även ett elljusspår i närheten för en behaglig promenad eller löprunda. Breared har både förskolor samt nära till skolor upp till klass 9, allt på behagligt gång- och cykelavstånd. Apelviken ligger några minuter bort och erbjuder fina badplatser, möjlighet till vattensporter och mysiga restauranger utmed strandremsan.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna