Vällingby Parkstad / Råcksta, Vällingby

Östersundsgatan 7 (0105/1101)

REDO™
  • 1 rum
  • 27 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 1 495 000 kr
Månadsavgift: 1 365 kr/mån

Perfekt planerad 1:a om 27 kvm i toppskick med uteplats - i Vällingby Parkstad med 70 m till T-bana!

Unikt tillfälle att förvärva en av de få ettorna om 27 kvm i huset! Välkomna in till denna ljusa och nyproducerade 1:a som färdigställdes 2015 och som är i absolut toppskick. I populära Vällingby Parkstad med tunnelbanan och Hemköp runt hörnet, finns nu chans att flytta in i ett perfekt första boende eller en övernattningslägenhet. Ljus interiör, moderna materialval och låg månadsavgift. Välkommen hem!

En varm och välkomnande känsla välkomnar oss i entréhallen som erbjuder plats för avhängning av kläder och skor samt hallmöbel. Här finns också förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober. Intill entréhallen når vi det moderna badrummet med hotellkänsla - här finns gott om plats för morgon- och kvällsrutin. Smakfullt inrett med mörk klinkers på golvet och vitt kakel på väggarna. Wc, tvättställ med kommod, spegelskåp med inbyggd belysning samt duschhörna med duschvägg i klarglas.

Vi fortsätter in i bostaden på det fina parkettgolvet och möts av ett strålande ljusinsläpp från stora fönsterpartier och utgång till den härliga uteplatsen. Sällskapsrummet erbjuder flera olika alternativ för möblemang. Vardagsrumsdelen har gott om plats för soffa, tillhörande soffbord och media-möbel samt andra möjliga inredningsdetaljer. Bädda upp sängen med favoritlakanen intill fönstret - här kommer du sova gott. Här finns även utgången till den fantastiska uteplatsen som erbjuder gott om plats för större lounge-grupp samt plantering av grönska och växter om så önskas. Börja din lördagsmorgon här med första koppen kaffe - det här är verkligen en plats att trivas på. Slå dig ner och njut av den trivsamma atmosfären.

Stilsäkert och väl tilltaget kök från Vedum. De vita släta luckorna kombineras fint tillsammans med det vita stänkskyddet och den mörka arbetsbänken i laminat. Den maskinella utrustningen består av spishäll, diskmaskin, ugn samt kombinerad kyl/frys. Här går det med enkelhet att bjuda in till middag för flertalet gäster runt matbordet ca 4 personer, precis in till det stora fönsterpartiet med härlig utsikt.

BRF Råck16 har god ekonomi, välskött fastighet och stora hyresintäkter. Föreningen hyr ut två lokaler till gymmet Nordic Wellness och MyWay med postombud. På våning 16 finns en gemensam takterrass för alla medlemmar, festlokal och bio. På 13 våningar i huset finns tvättstugor och på våning 3 finns en övernattningslägenhet för bokning. I pulserande och ständigt växande Vällingby Parkstad finns allt som hör en levande stadsdel till, tunnelbanans gröna linje tar dryga 20 min till city och en stor Hemköp finns längs Jämtlandsgatan.

För frågor om bostaden, föreningen och området - kontakta ansvarig fastighetsmäklare Micaela Rebel!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Vällingby Parkstad / Råcksta, Vällingby

Östersundsgatan 7 (0105/1101)

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.

Pågående budgivning

Högsta bud 1 495 000 kr
  • 1 495 000 kr Budgivare 1 2022-09-27 13:28