Vällingby Parkstad / Råcksta, Vällingby

Östersundsgatan 4, Vån 4 (22041/1301)

Såld
  • 3 rum
  • 75 kvm
  • Bostadsrätt

Påkostad och nyproducerad (2017) 3:a om 75 kvm med stor södervänd balkong i populära Vällingby Park!

WOW! Påkostad och nyproducerad 3:a (möjlig mini-4:a) om 75 kvm med stor södervänd balkong. Det här är ett boende för er som värdesätter ett kvalitativt hem i absolut toppklass. Garaget och förråd nås enkelt direkt ner med hissen. Endast ca 100 m till tunnelbanans gröna linje som tar ca 24 min in till city. Stor nyöppnad Hemköp i föreningen.

En varm och välkomnande känsla välkomnar oss i entréhallen som erbjuder plats för avhängning av kläder och skor samt hallmöbel. Här finns också förvaringsmöjligheter i en platsbyggd garderob. Intill entréhallen rakt fram når vi det moderna badrummet med påtaglig hotellkänsla - här finns gott om plats för familjens morgon- och kvällsrutin. Smakfullt inrett med grå klinkers på golvet och vitt kakel på väggarna. Wc, tvättställ med kommod, spegelskåp med inbyggd belysning, handdukstork, duschhörna med takdusch och duschvägg i klarglas samt bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk ovan och väggskåp för förvaring.

Stilsäkert och väl tilltaget kök från Vedum. De vita luckorna men ram kombineras fint tillsammans med det vita stänkskyddet och vita arbetsbänken. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, diskmaskin, mikro och ugn i högskåp samt kyl och frys. Det här är verkligen ett kök som inbjuder till umgänge med familj och vänner. Här går det med enkelhet att bjuda in till middag för flertalet gäster runt matbordet ca 6-8 personer, precis in till det stora fönsterpartiet med härlig utsikt. Genom bara ett litet kliv ut genom dörren når man också den stora soliga balkongen. Uteplatsen erbjuder gott om plats för både större lounge-grupp, matgrupp och växter. Här är möjligheterna många, här går det att skapa er alldeles egna café-känsla eller varför inte "barbeque". Slå er ner och njut av den trivsamma atmosfären.

Köket och vardagsrummet är fint sammansvetsade och skapar en härlig oas. Ljuset strålar in genom stora fönsterpartier i två väderstreck. Den ljusa och sociala vardagsrumsdelen bjuder likaså de in till umgänge med familj och vänner. Vardagsrummet erbjuder gott om plats för en stor soffgrupp, tillhörande soffbord och mediamöbel. Stora fönsterpartier och utsikt mot föreningens mysiga innergård. Till sist har vi bostadens två sovrum. Master bedroom är rymligt och harmoniskt och har gott om plats för den stora dubbelsängen, tillhörande sängbord och övrig sovrumsmöbel om så önskas. Här finns också tre platsbyggda garderober för förvaringsmöjligheter. Det mindre sovrummet lämpar sig utmärkt som barnrum/gästrum eller varför inte inreda ett eget hemmakontor? Låt fantasin flöda och skapa ert drömboende.

BRF Råckringen har god ekonomi, välskötta fastigheter och stora hyresintäkter. Garage och förråd under husen som enkelt nås med hissen till källarvåning, garageplatserna fördelas enligt kösystem, 847 kr/mån. Hemköp i föreningens lokal på entréplan mot Jämtlandsgatan, kontrakt tecknat på 10 år. Utöver det finns postombud. Vällingby Parkstad är ett lugnt familjevänligt område som erbjuder ett boende i en ny, dynamisk stadsdel med tunnelbanan precis runt knuten. Här finns även närheten till Grimsta naturreservat som erbjuder grönområden, motionsspår, Kaanan-badet, ridcenter och utegym. Det är även enkelt att ta sig vidare till fler butiker, mataffärer, nöjen och service i både Vällingby Centrum och Bromma Blocks.

För frågor om bostaden, föreningen och området - kontakta ansvarig fastighetsmäklare Micaela Rebel!

Mer om mäklarna