Vällingby Parkstad / Råcksta, Vällingby

Råcksta Gårdsväg 28, Vån 4 (51403/1403)

Såld
  • 3 rum
  • 75 kvm
  • Bostadsrätt

Välkomna till denna familjära och mycket välplanerade 3:a om 75 kvm i hjärtat av Vällingby Parkstad!

Såld! Välkomna till denna nyproducerade och yteffektiva 3:a (möjlig 4:a) om 75 kvm. Bostaden präglas av påkostade och väl genomtänkta materialval och har allt man önskar och lite till. Den väl tilltagna och inglasade balkongen ger otroliga möjligheter för umgänge från förmiddag och ända in på kvällskvisten. Här får ni plats med en ordentlig lounge-grupp och många växter för er med gröna fingrar. Denna lägenhet stoltserar med sina välplanerade 75 kvadratmetrar som bjuder in till umgänge med familj och vänner. Tillträde planeras till hösten/vintern 2022.

Välkomna att kliva in, via en säkerhetsdörr tar vi oss in i bostaden och sätter fötterna på den fina parketten som fortsätter i hela lägenheten. Entréhallen erbjuder ypperliga förvaringsmöjligheter i flera platsbyggda garderober och här finns även plats för både hatt- och skohylla. Direkt till vänster hittar vi master bedroom som rymmer den stora och sköna dubbelsängen. Bädda upp med favoritlakanen och börja morgon här med första koppen kaffe - här kommer ni vakna utvilade. Ypperliga förvaringsmöjligheter i platsbyggd garderob med skjutdörrar.

Vi fortsätter in i bostaden och hamnar i vardagsrummet som är fint sammansvetsat med köket och matplatsen. Här möts vi av det härliga ljuset som strålar in genom stort fönsterparti och utgång till balkongen. Vardagsrummet erbjuder gott om plats för soffa, tillhörande soffbord och media-möbel. Duka upp middagsbordet för 6-8 personer intill fönstret, njut av den god middagen med trädtopparna som närmsta granne. Det stilsäkra köket har allt man önskar sig med häll, ugn, integrerad diskmaskin, mikro i högskåp samt kyl/frys i rostfritt utgörande. Skåpluckor och lådfronter är vita med snygg arbetsbänk i laminat med ovansittande vitt kakel som stänkskydd.

På vänstra sida av vardagsrummet och matplatsen hittar vi det andra sovrummet - här kan ni låta fantasin flöda och kanske skapa ett eget hemmakontor eller en walk in closet? Möblera med säng, tillhörande sängbord och övrig sovrumsmöbel som så önskas. Till sist har vi badrummet med härlig hotellkänsla som är strategiskt placerat intill entréhallen. Här erbjuds mörkgrått klinker på golvet och vitt kakel pryder väggarna. WC, tvättställ med kommod, spegelskåp med inbyggd belysning, badkar med dusch samt bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk ovan. En fantastisk bostad som måste upplevas på plats - Välkomna hem!

BRF Tännforsen är en solid och stabil förening. Huset bottenplan utgörs av gymmet "Puls & Träning". En liten bit upp på gatan ligger Råcksta tunnelbanestation och även en Hemköp-butik. Naturen är nära med Grimsta naturreservat på andra sidan Bergslagsvägen och i Vällingby City finns ett stort utbud av affärer, nöje och service. Samtidigt som lugnet råder i det underbara området Vällingby Parkstad så finns staden puls alldeles i närheten, med ca 4 min promenad till tunnelbanan tar ni er till Stockholm Central på endast 24 minuter.

För frågor om bostaden, föreningen och området kontakta ansvarig fastighetsmäklare Micaela Rebel!

Mer om mäklarna