Vällingby Parkstad / Råcksta, Vällingby

Östersundsgatan 7, Vån 5 (0508)

  • 1,5 rum
  • 54 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 1 995 000 kr
Månadsavgift: 2 731 kr/mån

Fantastisk etta (möjlig 2:a) om 54 kvm på våning 5 i populära Vällingby Parkstad - Välkommen hem!

Låt mig presentera denna fantastiska bostad i toppskick som överträffar det mesta och det går med enkla medel att göra om bostaden till en 2:a om så önskas! Bostaden präglas av en härlig planlösning med fina materialval i fokus - här är det bara att flytta in. Genomgående påkostade materialval med både funktion och finess som mittpunkt. Ett stort ljust allrum i fil med köket gör det lätt att umgås i stora sällskap och skapa en social härlig oas. Denna etta är unik i sitt slag med riktigt bra förvaring i form av en stor klädkammare. Smidigt läge med närhet till kommunikationer, service och grönområde. Välkommen att stiga på!

Vi välkomnas in och sätter fötterna på fint parkettgolv och möts direkt av det härliga ljusinflödet från de stora fönsterpartierna. Entréhallen erbjuder gott om plats för både hatt- och skohylla och som pricken över i:et har hittar vi den perfekta walk in closet som innehar otrolig förvaring med både klädstång, hylla och garderob. Vi fortsätter in i bostaden och hamnar i bostadens mittpunkt - sällskapsrummet och köket som är fint integrerat med varandra. Här är möjligheterna till olika möblemang oändliga - låt fantasin flöda och skapa ditt drömhem. Här kan du dessutom öppna de två dörrarna till den franska balkongen och låta ljuset och den friska luften strömma in.

Det ljusa och stilsäkra köket från Vedum består av allt du kan tänkas behöva, diskmaskin, ugn, kombinerad kyl/frys och bra arbetsyta på snygg bänkskiva. Laga en god trerättersmiddag, duka upp matbordet för 2-4 personer med finporslinet och njut av den goda maten tillsammans med dina vänner. Den mysiga sovalkov är placerad helt utan insyn och rymmer dubbelsäng och tillhörande sängbord. Bädda upp med favoritlakanen och njut av morgonen här med första koppen kaffe - här kommer du vakna utvilad!

Tillsist, men absolut inte minst, har vi det luxuösa badrummet med riktig hotellkänsla - här kommer du vilja spendera många timmar och skämma bort dig själv. Varför inte bjuda in några av dina vänner, bjuda på middag och en mysig spakväll tillsammans? Badrummet är stilrent med svart klinkers på golvet och vita kakelplattor pryder väggarna och i övrigt erbjuds wc, tvättställ, hylla och inbyggd spegel, vägghängt skåp för extra förvaring, duschhörna med takdusch samt bekvämligheter som kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Missa inte denna perfekta bostad - välkommen på visning!

BRF Råck16 har god ekonomi, välskött fastighet och stora hyresintäkter. Föreningen hyr ut två lokaler till gymmet Nordic Wellness och MyWay med postombud. På våning 16 finns en gemensam takterass för alla medlemmar, festlokal och bio. På 14 våningar i huset finns tvättstugor och på våning 3 finns en övernattningslägenhet för bokning. I pulserande och ständigt växande Vällingby Parkstad finns allt som hör en levande stadsdel till, tunnelbanans gröna linje tar dryga 20 min till city och en stor nyöppnad Hemköp finns längs Jämtlandsgatan.

För frågor om bostaden, föreningen och området kontakta ansvarig fastighetsmäklare
Micaela Rebel, 076-640 50 02

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Vällingby Parkstad / Råcksta, Vällingby

Östersundsgatan 7, Vån 5 (0508)

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.