Vällingby Parkstad / Råcksta, Vällingby

Multrågatan 15, Vån 4 (0753/1403)

  • 3 rum
  • 84 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 2 995 000 kr
Månadsavgift: 6 267 kr/mån

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Fantastisk och toppmodern trea om 84 kvm med bästa läge högst upp i huset. Helt utan insyn och med en stor solig balkong belägen mot mysiga Multrågatan. Generös takhöjd och stora fönster i två väderstreck ger både ljus och rymd. Stilsäkra materialval där inga detaljer är lämnade åt slupen. Modern och genomtänkt planlösning med härliga sällskapsytor. Genomgående vackra parkettgolv. Generösa sovrum. Påkostat badrum med påtaglig hotellkänsla. Perfekt boende för såväl familjen som den kräsne paret. Välkommen hem!

Vi kliver in i bostaden och möts direkt av det fantastiska ljuset som strålar in genom de stora fönsterpartierna. Här disponeras varenda kvadratmeter på bästa möjliga sätt. Entréhallen erbjuder plats för avhängning av kläder och skor samt hallmöbel. Platsbyggd skjutdörrsgarderob med spegel. Intill entréhallen når vi det moderna badrummet med påtaglig hotellkänsla. Här är smakfullt inrett med grå klinkers på golvet och vitt kakel på väggarna. Wc, tvättställ med kommod, spegel med inbyggd belysning, duschhörna med badkar samt bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk ovan och väggskåp för förvaring.

Stilsäkert och väl tilltaget. De vita släta luckorna kombineras fint tillsammans med det gråa stänkskyddet och arbetsbänken i laminat. Den maskinella utrustningen består av häll, ugn, mikro i högskåp, diskmaskin, kombinerad kyl/frys. Möblera med matbord för ca 6-8 personer och njut av middagen samtidigt som den trivsamma utsikten genom det stora fönsterpartiet. Härifrån, genom bara ett litet kliv ut genom dörren nås den magnifika balkongen i soligt sydvästläge. Balkongen erbjuder gott om plats för möblemang i form av lounge-grupp samt växter för er med gröna fingrar. Öppen planlösning mot vardagsrummet som badar i ljus och solsken och bjuder in till umgänge med familj och vänner. Möblera fritt med soffgrupp, soffbord och tv-möbel. Bostadens väl tilltagna master bedroom erbjuder gott om plats för dubbelsäng, tillhörande sängbord och annat möblemang. Platsbyggd skjutdörrsgarderob med spegel och intilliggande walk in closet ger ypperliga förvaringsmöjligheter. Ett bra sovrum som kan disponeras som barnrum, gästrum eller kontor. Två garderober för förvaring.

Boka visning

  • Välkommen på söndagsvisning! Anmäl dig gärna för mer information

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Vällingby Parkstad / Råcksta, Vällingby

Multrågatan 15, Vån 4 (0753/1403)

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.

Pågående budgivning

Högsta bud 2 995 000 kr
  • 2 995 000 kr Budgivare 1 2024-06-04 18:23