Vällingby Parkstad / Råcksta, Vällingby

Funäsgatan 6, Vån 13 (2132/2204)

Såld
  • 2 rum
  • 51 kvm
  • Bostadsrätt

Nu har jag äran att presentera detta exklusiva "penthouse" om 51 kvm fördelat på två rum i omtalade Brf Wellingeby - med en magnifik terrass om ca 20 kvm i soligt sydvästläge som omsluter hela bostaden. Utsikten är något helt utöver det vanliga med sol under större delen av dygnets timmar, det måste upplevas på plats. Här möts vi av en enastående bostad som erbjuder en hisnande takhöjd om 2,7 meter och genomgående stilrena materialval med både funktion och finess som mittpunkt samt ljusa och stora sociala ytor för familj och vänner. Stora fönsterpartier och utgång till terrassen från varadgsrummet som bidrar till att ljusinsläppet blir magiskt och känslan av att ha himlen som närmsta granne är påtaglig. Det här är ett hem att drömma om - Välkommen hem!

En varm och välkomnande känsla välkomnar oss i entréhallen som erbjuder plats för avhängning av kläder och skor samt hallmöbel. Intill entréhallen når vi det moderna badrummet med hotellkänsla. Här är det smakfullt inrett med mörk grå klinker på golv med skön underliggande komfortvärme och väggarna pryds av vitt kakel. WC, tvättställ med kommod, spegelskåp med inbyggd belysning, dusch med dörrar i klarglas samt kombinerad tvättmaskin/ torktumlare med väggskåp för förvaring ovan. Vi tar oss vidare till bostadens hjärta - nämligen kök och vardagsrum i en fantastisk öppen planlösning. Här kan verkligen alla samsas och umgås i en hjärtlig miljö och öppnar man dörren till terrassen infinner sig en utomlands känsla. Vardagsrummet är enkelt att möblera efter eget tycke och smak och sätta sin egen prägel med större soffgrupp, soffbord och mediamöbel. Köket smälter fint ihop med vardagsrummet tack vare den sociala planlösningen. Här erbjuds noga utvalda materialval med bra förvaring bakom vita luckor. Den maskinella utrusningen består av kombinerad kyl/frys, induktionshäll, ugn, mikro i väggskåp och diskmaskin. Vitvarorna kommer från Electrolux. Här finns gott om plats för stora middagar med otrolig utsikt. Bostadens väl tilltagna sovrum erbjuder gott om plats för dubbelsäng, tillhörande sängbord och annat möblemang. Platsbyggd skjutdörrsgarderob ger ypperliga förvaringsmöjligheter. Till bostaden hör även ett källarförråd.

BRF Wellingeby är en stabil förening med god ekonomi och bra hyresintäkter. Föreningen har en festlokal/övernattningsrum, ett gym samt en fin takterrass. Föreningen har 60 garageplatser, kostnaden för dessa är 1 208 kr/mån. Direkt närhet till tunnelbanan som tar ca 24 minuter till city. Vällingby Parkstad erbjuder ett boende i en ny, dynamisk statsdel med natur, vatten och tunnelbanan precis runt knuten. Det är även enkelt att ta sig vidare till fler butiker, mataffärer, nöjen och service i både Vällingby C och Bromma Blocks.

För frågor om bostaden, föreningen och området kontakta ansvarig fastighetsmäklare Micaela Rebel, 076-640 50 02

Mer om mäklarna