Vällingby Parkstad / Råcksta, Vällingby

Östersundsgatan 7, Vån 2 (0217/1205)

Såld
  • 1 rum
  • 35 kvm
  • Bostadsrätt

Stilsäker och nyproducerad etta om 35 kvm där inga detaljer är lämnade åt slumpen! I populära Vällingby Parkstad saluförs nu denna bostad i toppskick som överträffar det mesta. Bostaden präglas av en unik planlösning med fina materialval i fokus, här är det bara att flytta in. Smidigt läge med närhet till kommunikationer, service och grönområde. Välkommen hem!

En varm och välkomnande känsla välkomnar oss i entréhallen som erbjuder plats för avhängning av kläder och skor samt hallmöbel. Här finns också förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderobber. Intill entréhallen når vi det moderna badrummet med påtaglig hotellkänsla. Här är smakfullt inrett med grå klinkers på golvet och vitt kakel på väggarna. Wc, tvättställ, spegelskåp med inbyggd belysning, duschhörna med duschväggar i tonat glas samt takdusch.

Stilsäkert och väl tilltaget kök från Vedum. De vita släta luckorna kombineras fint tillsammans med det mörka stänkskyddet och den mörka arbetsbänken i laminat. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, integrerad diskmaskin, mikro i väggskåp, ugn samt kombinerad kyl/frys. Här går det med enkelhet att bjuda in till middag för flertalet gäster runt matbordet, precis in till det stora fönsterpartiet med härlig utsikt. Vidare i bostaden möts vi av ett strålande ljusinflöde i det sociala sällskapsrummet som erbjuder flera olika alternativ för möblemang. Låt fantasin flöda och skapa ditt drömhem. Här finns det gott om plats för soffgrupp, tillhörande soffbord, rymlig matplats och separat sovalkov med plats för 1,60 säng och sängbord. För att maximera kvadratmeterna ännu mer går det även att sätta upp en skiljevägg. Som sagt, möjligheterna är oändliga!

Mer om mäklarna