Vällingby Parkstad / Råcksta, Vällingby

Östersundsgatan 7, Vån 11 (2114/1109)

REDO™
  • 2 rum
  • 54 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 2 195 000 kr
Månadsavgift: 3 612 kr/mån

Välkommen till denna välplanerade och toppmoderna tvåa på våning 11 med fantastisk utsikt!

Med bästa läge, högt upp i huset ligger denna välplanerade och nyproducerade tvåa om 54 kvm med soligt västerläge och fantastisk utsikt. Generös takhöjd och stora fönster ger både ljus och rymd. Modern och genomtänkt planlösning med härliga sällskapsytor. Delvis öppet kök från Vedum med köksmaskiner från Electrolux. Genomgående vackra parkettgolv. Generöst sovrum. Påkostat badrum med påtaglig hotellkänsla och förberett för tvättmaskin/torktumlare. Perfekt boende för såväl paret som den kräsne singeln. Välkommen hem!

Vi kliver in i bostaden och möts direkt av det fantastiska ljuset som strålar in genom de stora fönsterpartierna. Här disponeras varenda kvadratmeter på bästa möjliga sätt och med de vitmålade väggarna och det fina parkettgolvet går det enkelt att möblera efter eget tycke och smak och därigenom skapa ditt egna drömhem. Entréhallen erbjuder plats för avhängning av kläder och skor samt hallmöbel. Här finns också förvaringsmöjligheter via en klädkammare. Intill entréhallen når vi det moderna badrummet med påtaglig hotellkänsla. Här är smakfullt inrett med grå klinkers på golvet och vitt kakel på väggarna. Vägghängd wc, tvättställ med kommod, spegel med inbyggd belysning, duschhörna med duschväggar i klarglas samt förberett för tvättmaskin/torktumlare.

Stilsäkert och väl tilltaget kök från Vedum. De vita släta luckorna kombineras fint tillsammans med det vita stänkskyddet och den gråa arbetsbänken i laminat. Den maskinella utrustningen består av spishäll, ugn, diskmaskin samt kombinerad kyl/frys. Möblera med matbord för ca 4-6 personer och njut av middagen samtidigt som den trivsamma utsikten genom det stora fönsterpartiet. Öppen planlösning mot vardagsrummet som badar i ljus och solsken och bjuder in till umgänge med familj och vänner. Möblera fritt med soffgrupp, soffbord och tv-möbel. Utsikt över trädtoppar och hustak. Bostadens väl tilltagna sovrum erbjuder gott om plats för säng, tillhörande sängbord och annat möblemang.

BRF Råck16 har god ekonomi, välskött fastighet och stora hyresintäkter. Föreningen hyr ut två lokaler till gymmet Nordic Wellness och MyWay med postombud. På våning 16 finns en gemensam takterass för alla medlemmar, festlokal och bio. På 14 våningar i huset finns tvättstugor och på våning 3 finns en övernattningslägenhet för bokning. I pulserande och ständigt växande Vällingby Parkstad finns allt som hör en levande stadsdel till, tunnelbanans gröna linje tar dryga 20 min till city och en stor nyöppnad Hemköp finns längs Jämtlandsgatan.

För frågor om bostaden, föreningen och området kontakta ansvarig fastighetsmäklare
Micaela Rebel, 076-640 50 02

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Vällingby Parkstad / Råcksta, Vällingby

Östersundsgatan 7, Vån 11 (2114/1109)

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.

Pågående budgivning

Högsta bud 2 195 000 kr
  • 2 195 000 kr Budgivare 1 2024-03-25 06:40