Vällingby Parkstad / Råcksta, Vällingby

Jämtlandsgatan 99, Vån 3 (13036/1206)

Såld
  • 3 rum
  • 65 kvm
  • Bostadsrätt

Såld! Varmt välkomna till områdets mest välplanerade och nyproducerade trea med en stor södervänd balkong mot en lugn innergård. Lägenheten färdigställdes vintern 2018 och har utformats noggrant med materialval som verkligen sticker ut i mängden. Väldigt högt i tak, generösa fönster och en underbar rymd med genomgående fint ljusinsläpp och vackra parkettgolv präglar denna attraktiva trea. Generöst master bedroom med bra förvaring, rymligt sovrum med utsikt åt två väderstreck, välplanerat kök i ljusa toner med plats för middagsbord intill fönsterpartiet, vardagsrum som rymmer både soffdel och kontorshörna samt ett badrum med påtaglig hotellkänsla. Perfekt boende för såväl den lilla familjen som det kräsna paret.

Vi kliver in i bostaden och möts direkt av det fantastiska ljuset som strålar in genom de stora fönsterpartierna. Här disponeras varenda kvadratmeter på bästa möjliga sätt och med de vitmålade väggarna och det fina parkettgolvet går det enkelt att möblera efter eget tycke och smak och därigenom skapa ditt egna drömhem. Entréhallen erbjuder plats för avhängning av kläder och skor samt hallmöbel. Här finns också förvaringsmöjligheter via fyra garderober. Intill entréhallen når vi det moderna badrummet med påtaglig hotellkänsla. Här är smakfullt inrett med grå klinkers på golvet och vitt kakel på väggarna. Wc, tvättställ med kommod, spegelskåp med inbyggd belysning, duschhörna med duschvägg i klarglas samt bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk ovan.

Stilsäkert och väl tilltaget kök från Vedum. De vita släta luckorna kombineras fint tillsammans med det vita stänkskyddet och den gråa arbetsbänken i laminat. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, ugn och mikro i högskåp, diskmaskin samt kyl och frys. Möblera med matbord för ca 4 personer och njut av middagen samtidigt som den trivsamma utsikten genom det stora fönsterpartiet. Vardagsrummet som badar i ljus och solsken bjuder in till umgänge med familj och vänner. Möblera fritt med soffgrupp, soffbord och tv-möbel. Härifrån, genom bara ett litet kliv ut genom dörren nås den magnifika balkongen i soligt söderläge. Balkongen erbjuder gott om plats för möblemang i form av lounge-grupp samt växter för er med gröna fingrar. Utsikt mot föreningens lummiga innergård. Bostadens väl tilltagna master bedroom erbjuder gott om plats för dubbelsäng, tillhörande sängbord och annat möblemang. Inbyggda garderober för förvaring. Rymligt sovrum som passar utmärkt som barnrum, gästrum eller varför inte kontor. Utsikt åt två väderstreck.

BRF Råckringen har god ekonomi, välskötta fastigheter och stora hyresintäkter. Garage under husen som enkelt nås med hiss från gården, platserna fördelas enligt befintligt kösystem, 847 kr/mån (bilplats med ladduttag, 987:-). Hemköp hyr föreningens lokal på entréplan. Hyreskontraktet löper över 10 år och ger mycket goda intäkter till föreningen. Vällingby Parkstad erbjuder ett boende i en ny, dynamisk statsdel med natur, vatten och tunnelbanan precis runt knuten. Det är även enkelt att ta sig vidare till fler butiker, mataffärer, nöjen och service i både Vällingby C och Bromma Blocks.

Välkommen att kontakta ansvariga mäklare Micaela Rebel, 076-640 50 02 för mer information!

Mer om mäklarna