Del av vackert parhus!

Vällingby Nälsta, Vällingby

Stamdikesvägen 8B

Såld
  • 4 rum
  • 95,5 kvm
  • Bostadsrätt

BARNVÄNLIG BULLERBY-KÄNSLA!

Ljuvligt boende med genuin Bullerby-känsla, i modern tappning. Föreningens välplanerade och vackra bostäder ligger på barnvänlig gata just intill vändplan och granne med lekvänlig skogsdunge! I såväl skogsdunge som vid vändplan med gungställning och plats för både boule, krocket och fotbollsspel samlas småbarnsfamiljer för lek och umgänge. Boarean om drygt 95 välplanerade kvm är fördelad i två plan. Kök och sällskapsytor med generösa fönster finns på entréplan. På övre våningsplan finns tre sammanhängande sovrum, perfekt för barnfamiljen! På tomten finns ett generöst trädäck, generösa lekvänliga gräsytor och stensatt uppställningsplats för bil. Är du estet och letar ett smakfullt, praktiskt och barnvänligt boende? Här är jag övertygad om att du har hittat rätt!

ENTRÉPLAN. DET FINA SÄLLSKAPSPLANET, MED VATTENBUREN GOLVVÄRME. Entrédörr med glasparti hälsar välkommen in! Kapprummet har en generös avhängningsyta i dold lösning. Det lättarbetade köket ligger i halvöppen lösning mot planets sällskapsytor som utgörs av vardagsrum och matrum. Stora fönsterytor mot egen gård ger ett fantastiskt ljusinsläpp och tavelliknande vyer som förändras med årstidsväxlingar. På planet finns även ett helkaklat duschrum integrerad med bostadens tvättstuga. Vattenburen golvvärme ger flexibel möblering och estetiskt vackra rum.

ÖVRE VÅNINGSPLAN. MED VATTENBUREN GOLVVÄRME. På det privata sovrumsplanet en trappa upp finns tre fina sovrum. Master bedroom har access till en väl inredd walk-in-closet, perfekt för den klädintresserade! Här finns även ett helkaklat badrum med badkar för familjens yngsta. I hallen ger vindsluckan med utfällbar stege access till den fantastiska vinden, med golvbelagd yta. Även detta plan har vattenburen golvvärme under de de vackra parkettgolven, vilket ger helt flexibel möblering.

ÖVRIGT. Under sommarhalvåret är trädgårdens vackra utemiljö en förlängd arm till entréplanets sällskapsytor. Glasad altandörr bjuder ut till den genrösa trädäckade uteplatsen, här finns yta för såväl loungemöbel som för matbord med plats för många till trevliga grillmiddagar. Den stora markisen ger fin rumskänsla i utfällt läge, markisen styrs med fjärrkontroll. Vackra spaljéstaket i olika höjder ger utemiljön fint insynsskydd och stöd till klättrande växter. Den stora gräsmattan är perfekt för lek redan från tidig ålder, då grinden är stängd hålls såväl småttingar som fyrbenta vänner kvar på egen tomt. På kort promenadavstånd finns både förskola och flera skolor. Det är även bekvämt promenadavstånd till Vällingby Centrum och Spånga Torg, båda med ett stort utbud av butiker, restauranger och tunnelbanans gröna linje/pendeltåg. Välkommen till Stamdikesvägen 8B!

Mer om mäklarna