Vällingby Johannelund, Vällingby

Rabattvägen 36, Vån 2

Såld
  • 2 rum
  • 34 kvm
  • Bostadsrätt

Varmt välkomna till Rabattvägen 36, vån 2!

Här presenterar jag nu denna fina och yteffektiva 1,5 om 34 kvm i härliga Johanneslund i Vällingby. Bostaden präglas av sociala ytor, ljust målade väggar och fin parkett på golvet vilket gör det enkelt att möblera helt efter eget tycke och smak och därigenom skapa ert alldeles egna drömboende. Här bor ni i en bostad som är insynsskyddad i ett lugnt område med bästa kommunikationerna runt hörnet - det kan knappats bli bättre. Välkomna hem!

Vi kliver in och sätter fötterna på fin mörk klinkers och möts av ljuset som strålar in genom stora fönsterpartier. Entréhallen erbjuder plats för både hatt- och skohylla och här finns även ytterligare förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober. Vidare i bostaden hittar vi det moderna och fina köket, som är fint sammansvetsat med sällskapsrummet, som erbjuder allt man önskar. Köket är stilrent med vita skåpluckor och lådfronter och bra arbetsytor på arbetsbänk med vita kakelplattor ovan som stänkskydd. Den maskinella utrustningen består av spis, ugn, diskmaskin samt kombinerad kyl/frys. Laga en god middag och bjud över dina vänner och för samvaro och en trevlig kväll tillsammans. Möblera upp vardagsrumsdelen med en skön soffa, tillhörande soffbord och tv-möbel.

Bostadens härliga och harmoniska sovrum är beläget mitt emot köket och erbjuder plats för dubbelsäng och tillhörande sängbord. Här finns även utgången till den magnifika balkongen med lummig utsikt. Varför inte starta lördagsmorgonen här på balkongen med första koppen kaffe? Tillsist har vi bostadens stilrena badrum, som är strategiskt placerat intill entréhallen, med grått klinkers på golvet och vita kakelplattor på väggarna. Här finns wc, tvättställ med komod, spegelskåp med inbyggd belysning, duschhörna samt bekvämligheter som tvättmaskin.

BRF Trädgården är en stabil och solid förening med riktigt god ekonomi vilket medför låg månadsavgift. Nära till både grönska och stadsliv med tunnelbana, butiker och restauranger inom gångavstånd samt fina promenadstråk i härliga miljöer.

För frågor om bostaden, föreningen och området kontakta ansvarig fastighetsmäklare Rambod Panjaki, 076-640 50 01

Mer om mäklarna