Vällingby Centrum, Vällingby

Jämtlandsgatan 152

Såld
  • 3 rum
  • 79 kvm
  • Bostadsrätt

Sällsynt etagelägenhet om 79 kvm med slående utsikt över Stockholm, två balkonger och 3 ingångar!

Unikt tillfälle att förvärva denna moderna etagelägenhet om 79 kvm fördelat på tre rum och kök i Vällingby Centrum. Välkomna till denna stilsäkra lägenhet med två stora möblerbara balkonger och stora fönsterpartier i två väderstreck - det här är ett hem som måste upplevas på plats. Här möts vi av en bostad med stora sociala ytor i centrum och där varje kvadratmeter är uttänkt efter bästa förmåga - flytta in här och få guldkant på er vardag! Bostaden genomsyras av en harmonisk känsla där väggar och lister är i ljusa färgtoner och golvet i en mörkare ton. Bostaden erbjuder kök på nedervåningen, badrum på båda våningsplanen och tre ingångar. Välkomna hem!

Ett strålande ljusinsläpp välkomnar oss när vi kliver in i entréhallen som erbjuder gott om plats för både hatt- och skohylla. Vi fortsätter in i bostaden och möts av hjärtat och navet med kök och vardagsrum som är fint sammansvetsat med varandra. Tillaga en fantastisk middag i det moderna köket med vita släta skåpluckor och lådfronter och bjud över familj och vänner. Intill vardagsrumsdelen hittar vi det mysiga sovrummet som erbjuder gott om plats för dubbelsäng, tillhörande sängbord och övrig sovrumsmöbel om så önskas. I anslutning finns även en extra WC. Från sovrummet nås den rymliga inglasade balkongen med milsvid utsikt - börja morgonen här med första koppen kaffe. Vidare på våningsplanet hittar vi det moderna badrummet - här kommer ni vilja spendera många timmar. Svart marmorerat kakel pryder väggarna och på golvet ligger det klinkers i sandbeige ton.

Vi tar en trappa upp och möts även här av det fantastiska ljuset. Möblera efter eget tycke och smak och skapa ert drömboende. Social och öppen planlösning med utgång till den rymliga balkongen med slående utsikt mot Stockholms innerstad. Intill köksdelen hittar vi badrummet med mörk klinker på golvet och vitt kakel pryder väggarna. Wc, tvättställ med kommod, spegelskåp med belysning samt duschhörna.

BRF Fornkullen är en stabil förening med god ekonomi och är belägen alldeles intill Vällingby City med dess stora utbud av affärer, restauranger, service och kommunikationer. Ombildad 30 juni 2010. Antal lägenheter i huset är 42, av dessa är 32 bostadsrätter och övriga hyresrätter, alla har tillgång till hiss. Tvättstuga finns med 4 maskiner, 2 torktumlare, 2 torkskåp. Man kan hyra garageplats i Vällingby City via Stockholm Parkering. Goda kommunikationer med tunnelbanans gröna linje tar det ungefär 28 minuter till Stockholms central. Från Vällingbys bussterminal går 11 olika busslinjer. I området finns gott om grönområden med motionsspår, utomhusgym och närhet till bad både inom-/och utomhus.

För frågor om bostaden, föreningen och området kontakta ansvarig fastighetsmäklare Micaela Rebel!

Mer om mäklarna