Vällingby Centrum, Vällingby

Vittangigatan 10, Vån 4,5

REDO™
  • 1 rum
  • 23 kvm
  • Bostadsrätt

Perfekt planerad 1:a i toppskick med balkong i hjärtat av Vällingby Centrum!

Välkomna till denna påkostade etta med fantastisk balkong i hjärtat av Vällingby Centrum! Ljus och modern lägenhet, perfekt förstaboende med en låg månadsavgift. Attraktivt läge på Vittangigatan med direkt närhet till stort serviceutbud, tunnelbana, flertalet gym och härliga promenadstråk.

Bostaden präglas av en ljus interiör och härlig atmosfär med fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier som vetter mot öster. Optimalt planerad där varje kvadratmeter har ett syfte och disponeras på bästa möjliga sätt. Lägenheten är försedd med stilrent och funktionellt kök med bra förvarings och arbetsytor samt full maskinell utrustning. Öppen planlösning mellan kök och sällskapsdel. Erbjuder gott om plats att möblera upp såväl en vardagsrumsdel som en matplats och sovdel. Från allrummet nås balkongen som erbjuder gott om plats för bord och stolar, här kan ni njuta av utsikten.

Vidare finner ni ett rymligt och helkaklat badrum. Genomgående vackert parkettgolv i ek och målade väggar i en vit kulör. Tillträde flexibelt. Missa inte chansen att flytta in i denna pärla med närhet till allt. BRF Ritlaget 3 är en populär bostadsrättsförening med mycket god ekonomi och välskötta fastigheter. De har ett flertal stora renoveringar bakom sig så som fönsterbyte och stambyte. Här bor ni granne med Vällingby Centrum.

Välkomna hem till mysiga Vittangigatan 10!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Vällingby Centrum, Vällingby

Vittangigatan 10, Vån 4,5

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.