Vällingby Centrum, Vällingby

Kirunagatan 32, (038/1202)

Såld
  • 3 rum
  • 63 kvm
  • Bostadsrätt

Här välkomnar jag er till ert nästa drömboende - här presenteras en väldisponerad och hemtrevlig 3:a om 63 kvm med fantastiskt ljusinsläpp i Vällingby centrum. Bostaden präglas av ljust målade väggar och lister vilket gör det enkelt att möblera efter eget tycke och smak och därigenom skapa sin alldeles egna lilla oas. Lägg dessutom till den rymliga balkongen som skapar fantastiskt ljusinsläpp och känsla. Här bor ni med närhet till bra kommunikationer, härliga grönområden och badplatser. Dags att kliva på, välkommen!

En varm och välkomnande känsla välkomnar oss i den rymliga entréhallen som erbjuder plats för både hatt- och skohylla att hänga av sig på. Här finns även platsbyggda garderober för ytterligare förvaringsmöjligheter. Intill entréhallen hittar vi badrummet med en skön och harmonisk känsla. Här är det gott om plats för morgon- och kvällsrutin. Till vänster från hallen hittar vi det sociala och rymliga vardagsrummet som rymmer soffgrupp, tillhörande soffbord och media-möbel. Här finns även utgång till balkongen med lummig utsikt - möblera med cafébord och stolar och njut av en gott kaffe i solen.

Vidare in i bostaden har vi det hemtrevliga och ljusa köket med allt som efterfrågas och lite till. Möblera matbordet för 4-6 personer intill fönsterpartiet och njut av god mat och samvaro med familj och vänner. Till sist har vi bostadens två harmoniska sovrum som ligger i fil med varandra och köket. Master bedroom är rymligt och erbjuder gott om plats för dubbelsäng, tillhörande sängbord och övrig sovrumsmöbel. Det andra sovrummet lämpar sig utmärkt som barnrum/gästrum eller varför inte inreda ett hemmakontor. Välkomna hem!

BRF Kapprocken är mycket välskött och Vällingbys mest populära förening. Stabil ekonomi samt välskötta fastigheter med flertalet stora renoveringar gjorda. Till lägenheten hör även ett förråd samt ett mindre matkällarförråd. Tvättstuga samt cykel- och barnvagnsrum finns. Gångavstånd till Vällingby Centrum som har ett brett utbud av bra shopping i ett flertal butiker samt caféer, restauranger, biograf och service. Mycket bra kommunikationer med flertal busslinjer och tunnelbana från Vällingby. Förskola finns nära och grundskola på cykelavstånd.

För frågor om bostaden, föreningen och området kontakta ansvarig mäklare Martin Rebel!

Mer om mäklarna