Råcksta / Vällingby, Vällingby

Multrågatan 11 (943/1303)

  • 3 rum
  • 84 kvm
  • Bostadsrätt
Utgångspris 3 095 000 kr
Månadsavgift: 6 267 kr/mån

Här presenterar jag en mycket väldisponerad och rymlig trerummare om 84 kvm belägen populära Råcksta, Vällingby. Bostaden präglas av ljusa väggar och listverk vilket gör det enkelt att möblera helt efter eget tycke och smak. Social lägenhet med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som inbjuder till middagar och fester med familj och vänner. Här har ingenting lämnats åt slumpen och lägenheten rymmer allt en familj med gott smaksinne och höga krav vill ha. Smidigt läge med närhet till kommunikationer, service och grönområde. Välkomna hem!

Vi kliver in i den ljusa, härliga och rymliga entréhallen som innehar avhängningsmöjligheter för både kläder och skor. Ljuset möter oss direkt när vi kliver in och skapar en härlig hemmakänsla som genomsyrar hela bostaden. I direktanslutning till entréhallen kliver vi in i det väl tilltagna badrummet med bekvämligheter som badkar samt maskinpark med tvättmaskin och torktumlare. Till höger från hallen hittar vi bostadens hjärta - kök och vardagsrum som är fint sammansvetsat med varandra och inbjuder till sociala tillställningar.

Till vänster från hallen hittar vi familjens mer privata avdelning med master bedroom med tillgång till bostadens balkong , ett rymligt sovrum samt en perfekt placerad klädkammare. Master bedroom är harmoniskt och rymmer dubbelsäng, tillhörande sängbord och övrig sovrumsmöbel om så önskas. Njut av morgonkaffet på balkongen och börja dagen på bästa sätt. Det andra sovrummet lämpar sig utmärkt som barnrum, gästrum eller varför inte inreda ett hemmakontor.

Välkomna till denna pärla till bostad!

BRF Norrskenet är en stabil och solid förening med 137 lägenheter. Bra kommunikationer med fem minuters gångavstånd från Råcksta t-bana i Vällingby. Vällingby Parkstad erbjuder ett boende i en ny, dynamisk statsdel med natur, vatten och tunnelbanan precis runt knuten. Det är även enkelt att ta sig vidare till fler butiker, mataffärer, nöjen och service i både Vällingby C och Bromma Blocks.

För frågor om bostaden, föreningen, området eller för att boka visning - kontakta ansvarig fastighetsmäklare Martin Rebel!

Boka visning

  • Varmt välkomna på visning!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Råcksta / Vällingby, Vällingby

Multrågatan 11 (943/1303)

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.