Råcksta / Vällingby Parkstad, Vällingby

Funäsgatan 6, Vån 4 (0245/1302)

Såld
  • 3 rum
  • 70 kvm
  • Bostadsrätt

Hjärligt välkomna till Funäsgatan 6, vån 4!

Nu presenterar jag stolt denna fantastiska trea på 70 kvm med en magnifik inglasad terrass i populära Vällingby Parkstad. Välkomna att uppleva en bostad som är något utöver det vanliga där varje kvadratmeter har ett syfte och en tanke - här finns tillfälle att förvärva erat drömboende. Stilsäkra och påkostade materialval med både funktion och finess som mittpunkt samt ljusa och stora sociala ytor för familj och vänner. Genomgående insynsskyddad bostad med stora fönsterpartier som som bidrar till härliga atmosfären med ett ljusinsläpp som måste upplevas på plats - Välkomna!

Vi tar hissen upp till fjärde våningen och öppnar dörren till den välkomnade och ljusa entréhallen som erbjuder plats för både hatt- och skohylla. En perfekt placerad klädkammare hittar vi i anslutning till hallen som erbjuder gott om plats för hela familjens ytterkläder och skor. Intill entréhallen finner vi det moderna och stilrena badrummet med grå klinkers på golvet och vita kakelplattor på väggarna.

Vidare hittar vi kök och vardagsrum som är fint sammansvetsade med varandra och inbjuder till socialt umgänge med familj och vänner. Köket är stilrent med vita släta skåpluckor och lådfronter med mörk arbetsbänk i laminat. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, diskmaskin, mikro, ugn samt kombinerad kyl/frys. I vardagsrummet får ni plats med familjesoffan, tillhörande soffbord samt mediamöbel. Vardagsrummet inbjuder till mingel innan middagen eller myskvällar framför en härlig film. Terrassen, där insynen är obefintlig och utsikten är lummig och grön, erbjuder gott om plats för både den större lounge-gruppen och växter. Här är möjligheterna många, här går det att skapa eran alldeles egna café-känsla.

Till sist hittar vi bostadens två harmoniska sovrum som nås från varsin sida av vardagsrummet, ett Master Bedroom och ett mindre sovrum. Master bedroom har en harmonisk känsla och stort ljusinflöde som reflekteras fint mot de ljust målade väggarna. Bädda upp den stora dubbelsängen med era favoritlakan och börja dagen och morgonen här med första koppen kaffe - en bättre start på dagen går inte att få. Det mindre sovrummet lämpar sig utmärkt som barnrum/gästrum eller varför inte inreda ett hemmakontor? Här finns gott om plats för säng, tillhörande sängbord och övrig sovrumsmöbel.

I BRF Wellingeby blev lägenheterna inflyttningsklara i mars 2019. Föreningen har en gästlägenhet innehållande kök, badrum och vardagsrum och det kostar 500kr/dygn att hyra den. Ett gym i hus A samt en fin takterrass på hus B. På gården mellan husen skapas ett grönt torg med plats för både lek och avkoppling. BRF Wellingeby är en stabil förening med god ekonomi och bra hyresintäkter. Föreningen har 60 garageplatser och 8 utomhusparkeringar på föreningens mark. Kostnaden för dessa är 1.000 kr/mån för garage och 500 kr/mån för p-plats. Samtidigt som lugnet råder i det underbara området Vällingby Parkstad så finns staden puls alldeles i närheten, med endast ca 24 minuter med tunnelbanan till Stockholm Central. Vällingby Parkstad erbjuder ett boende i en ny, dynamisk statsdel med natur, vatten och tunnelbanan precis runt knuten. Det är även enkelt att ta sig vidare till fler butiker, mataffärer, nöjen och service i både Vällingby C och Bromma Blocks.

För frågor om bostaden, föreningen och området kontakta ansvarig fastighetsmäklare Martin Panjaki, 076-640 50 01

Mer om mäklarna