Råcksta / Vällingby Parkstad, Vällingby

Multrågatan 11, Vån 4 (0953/1403)

Såld
  • 3 rum
  • 84 kvm
  • Bostadsrätt

Toppfräsch 3:a om 84 kvm högst upp i huset med stor solig balkong mot innergården!

Här saluförs en toppfräsch och mycket välplanerad trea om 84 kvm med öppen och social planlösning högst upp i huset. Genom stora fönsterpartier strålar ljuset in i två väderstreck och addera dessutom den rymliga balkongen i soligt läge mot innergården - det här är ett boende att drömma om! Detta är en plats man vill vara på, där både vardag och fest får plats. Här har ingenting lämnats åt slumpen och lägenheten rymmer allt en familj med gott smaksinne och höga krav vill ha. Smidigt läge med närhet till kommunikationer, service och grönområde. Välkomna hem!

Vi kliver in i den ljusa, härliga och rymliga entréhallen som innehar avhängningsmöjligheter för både kläder och skor samt ytterligare förvaringsmöjligheter genom platsbyggda garderober. Dessutom finns en klädkammare några steg in som rymmer ytterligare kläder och skor. Ljuset möter oss direkt när vi kliver in och skapar en härlig hemmakänsla som genomsyrar hela bostaden. I direktanslutning till entréhallen kliver vi in i det väl tilltagna badrummet med påtaglig hotellkänsla - här kommer ni vilja spendera många timmar. Svart klinker på golvet och vitt kakel pryder väggarna. Utrustat med wc, tvättställ med kommod, spegelskåp med inbyggd belysning, badkar med dusch samt bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare med snygg arbetsbänk i vit laminat.

Den harmoniska känslan tar oss vidare och vi hamnar i bostadens ljusa och påkostade kök som kan få vem som helst att drömma om att bli mästerkock. Det här köket inbjuder verkligen till festligheter med familj och vänner med en social köksö och ordentliga arbetsytor. Här är det stilsäkert med vita släta skåpluckor och lådfronter med arbetsbänk i mörk laminat och ovansittande vitt kakel som stänkskydd. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, ugn och mikro i högskåp, diskmaskin samt kombinerad kyl och frys. Här finns gott om utrymme för hela familjen. Duka upp matbordet med plats för ca 4-6 personer intill de stora fönsterpartierna och den franska balkongen med lummig utsikt. I en social och öppen planlösning med köket nås vardagsrummet som badar i härligt ljusflöde. Möblera med soffa, tillhörande soffbord och media-möbel.

Vi tar oss tillbaka till entréhallen och går vidare till andra sidan av bostaden och hittar de två sovrummen som båda är ljusa och harmoniska. Master bedroom ligger helt insynsskyddat och rymmer den stora dubbelsängen, tillhörande sängbord och övrig sovrumsmöbel om så önskas. Bädda upp den stora dubbelsängen med era favoritlakan och börja er morgon här med första koppen kaffe - en bättre start på dagen går inte att få. Det mindre sovrummet, som ligger vägg i vägg med master bedroom, passar utmärkt som barnrum/gästrum eller varför inte inreda ett hemmakontor? Härifrån nås även den väl tilltagna balkong med härlig utsikt över den mysiga innergården.

BRF Norrskenet är en stabil och solid förening med 137 lägenheter. Bra kommunikationer med fem minuters gångavstånd från Råcksta t-bana i Vällingby. Kvarteret var inflyttningsklart under 2008. Vällingby Parkstad erbjuder ett boende i en ny, dynamisk statsdel med natur, vatten och tunnelbanan precis runt knuten. Det är även enkelt att ta sig vidare till fler butiker, mataffärer, nöjen och service i både Vällingby C och Bromma Blocks.

För frågor om bostaden, föreningen, området eller för att boka visning - kontakta ansvarig fastighetsmäklare Micaela Rebel!

Mer om mäklarna