Johannelund / Vällingby, Vällingby

Rabattvägen 40

Såld
  • 3 rum
  • 68 kvm
  • Bostadsrätt

Välkomna till Rabattvägen 40!

Här presenterar jag nu en stilsäker och optimalt planerad 3:a om 68 kvm med stor inglasad balkong - en perfekt bostad för er som vill ha kvalité i vardagen! Bostaden präglas av ljus interiör och härlig atmosfär med strålande ljusinsläpp genom stora fönsterpartier samt den härliga balkongen. Här finns allt ni efterfrågar av en bostad med närhet till bra kommunikationer och naturen runt hörnet. Här har ingenting lämnats åt slumpen och lägenheten rymmer allt man kan önska sig och lite till. Här är det bara att flytta in och börja trivas - välkomna att stiga på!

Vi välkomnas i den trevliga och ljusa entréhallen som erbjuder gott om utrymme för ytterkläder och skor. Här finns även platsbyggda garderober för ytterligare förvaring av kläder och skor. Rakt från i hallen hittar vi bostadens harmoniska och ljusa master bedroom. Här kan ni bädda upp dubbelsängen med de skönaste lakanen, ställa kaffekoppen på sängbordet och börja lördagsmorgonen på bästa sätt. Intill master bedroom hittar vi det andra sovrummet som lämpar sig utmärkt som barnrum/gästrum eller varför inte inreda ett eget hemmakontor?

På fint parkettgolv fortsätter vi in i bostaden och hamnar i hjärtat och navet - kök och vardagsrum som är ljus och öppen planlösning med varandra. Här finns gott om plats för familjens fredagsmys och lördagens festligheter med familj och vänner. Väggar och listverk är ljusa vilket gör det enkelt att möblera efter eget tycke och smak - låt fantasin flöda och skapa ert egna drömboende. Som pricken över i:et har vi den inglasade balkongen som erbjuder plats för både lounge-möbler som för växtlighet och odling. Köket är stilrent med vita släta skåpluckor och lådfronter med mörk arbetsbänk i laminat. Den maskinella utrustningen består av spis, ugn, diskmaskin samt kyl och frys i egen avdelning.

Till sist har vi bostadens luxuösa badrum med riktig hotellkänsla - här finns utrymme för familjens morgon- och kvällsrutin eller varför inte lite egentid med en spakväll. Stilrent inrett med svart klinkers på golvet och vita kakelplattor pryder väggarna. WC, tvättställ med kommod, spegelskåp med inbyggd belysning, duschhörna med duschvägg i klarglas och badkar. Här finns även bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare.

BRF Trädgården är en stabil och solid förening med riktigt god ekonomi vilket medför låg månadsavgift. Här bor ni med närhet till bra kommunikationer, strövområden och affär. Endast en liten bit bort finner ni Vällingby City och allt det har att erbjuda. Ni tar er även enkelt till både Hässelby, Vällingby C och Spånga. Med tunnelbanans gröna linje tar det ungefär 28 minuter till Stockholms central. Från Vällingbys bussterminal går 11 olika busslinjer. Med buss 179 är du i Spånga på ca 11 minuter. Där finns anknytning till pendeltåget som tar dig till Stockholms Central på 13 minuter.

För frågor om bostaden, föreningen och området kontakta ansvarig fastighetsmäklare Rambod Panjaki, 076-640 50 01

Mer om mäklarna