Vadstena

Johan III:s väg 8D

Såld
  • 3 rum
  • 97 kvm
  • Bostadsrätt

UNIK BOSTAD MED MED EN AV VADSTENAS BÄSTA LÄGEN!

Här finns nu en möjlighet att förvärva en av Vadstenas mest eftertraktade lägenheter. Har ni höga krav på sjöutsikt, mysiga solnedgångar och vackra vyer kommer ni inte bli besvikna. Här bor ni på första parkett med fri sikt mot Vätterns kristallklara vatten!

Välkomna till Johan III:s väg 8D och denna unika lägenhet på tredje våning med hiss! Sällan är dessa bostäder ute till försäljning. Från den inglasade balkongen kan ni beskåda vackra solnedgångar som speglar mot sjön och dom välskötta kolonilotterna nedanför balkongen. Från balkongen har ni även en vacker vy mot Rödtornet, Klosterkyrkan och inloppet där ni njuter av båtlivet.

Bostaden om 97 kvadratmeter är välplanerad med en inbjudande hall som välkomnar er in till bostaden. Lägenheten är utrustad med två helkaklade WC/duschutrymmen där den första som finns i anslutning till hallen är kombinerad med klädvård. Vidare finner ni ett totalrenoverat och stilrent kök med nya stommar och vitvaror. Sovrum 1 är rymligt och finns i anslutning till köket. Här finns plats för dubbelsäng och skjutdörrsgarderober. Bostadens givna samlingspunkt är det stora vardagsrummet med en värmande braskamin. Vardagsrummet har ett fint ljusinsläpp från tre väderstreck, mot innerstan och en magisk utsikt mot Vättern. Balkongen är till stora delar inglasad och här kan ni sitta långa stunder och njuta över den fria utsikten mot Vättern och även utsikten längs strandlinjen in mot innerstan. Lägenhetens andra sovrum finner ni i anslutning till vardagsrummet. Här finns även ett stort fönster med sjöutsikt. Från detta sovrum har ni direkt access till bostadens andra wc/duschrum som även det har sjöutsikt. Nuvarande ägare har renoverat flera av ytskikten, bland annat målat alla tak och renoverat samtliga väggar. Bostaden är i mycket gott skick!

Föreningen erbjuder sina medlemmar en liten örtagård där ni kan hämta örter. Vidare erbjuder föreningen alla medlemmar en parkeringsplats/carport att hyra. Till carporten är det en separat kö. Till lägenheten följer ett lägenhetsförråd som finns i gårdshuset.

Ett stenkast bort finns fina promenadvägar längs med strandlinjen som leder er till Vadstenas innerstad, piren och boulebanor. Strax nedanför bostaden kan ni ta ett dopp . Åt andra hållet finns fina promenadstråk längs omtyckta Tycklinge med naturen inpå. Här kan ni beskåda ett rikt fågelliv vid fågeltornet. I närheten finns även Tycklingebadet med sin vackra sandstrand . Atmosfären som utmärker Johan III:s väg och denna stadsdel av Vadstena är oslagbar! Ta med en vän och ge dig ut på en upptäcktsfärd bland butiker, restauranger, caféer och historiska platser. Här är det lätt att trivas för den som ställer höga krav på sitt boende med en av stadens mest attraktiva adresser!

Välkommen med din intresseanmälan!

Mer om mäklarna