Smedby, Upplands Väsby

Ryttargatan 310

Såld
  • 4 rum
  • 84 kvm
  • Bostadsrätt

Topprenoverat radhus i populära Smedby

Nu säljs ett radhus i toppskick med fina uteplatser i populära Smedby på Ryttargatan 310 där stora renoveringar gjorts, bland annat nybyggd bastu, nytt kök, renoverat badrum och WC, stora altan- och trädgårdsområden med motordriven pergola och renoverade ytskikt.

Nu säljs ett radhus i toppskick med fina uteplatser i populära Smedby på Ryttargatan 310 där stora renoveringar gjorts, bland annat nybyggd bastu, nytt kök, renoverat badrum och WC, stora altan- och trädgårdsområden med motordriven pergola och renoverade ytskikt. Här bor ni i ett barnvänligt område med närhet till både service och natur. Den här bostaden tomt är en av de bäst belägna i området med sol under i princip hela dagen/kvällen. Denna bostad är mycket välplanerat med 3 sovrum och vardagsrum med öppen planlösning till kök. Förråd med åtkomst från baksidan och förvaring under trappa.

Här kommer du att bo i ett barnvänligt och bilfritt område med gångavstånd till både förskola, skola och kommunikationer. Du har även gångavstånd till Väsby Centrum, Breddens handelsområde samt till Väsby station. I närheten finns Norra berget med skogsområde och även vikingagården Gunnes gård, ett friluftsmuseum med levande djur.

Mer om mäklarna