Sanda Ängar/Bollstanäs, Upplands Väsby

Frisells gata 2B

Såld
  • 5 rum
  • 118 kvm
  • Bostadsrätt

Ett av föreningens bäst belägna hus

Nu säljs äntligen ett av de större bostadsrättsparhusen på Frisells gata om 5 rum och kök. Det här är ett påkostat hus med byggår 2012 i populära Sanda ängar/Bollstanäs där du bor i ett barnvänligt villaområde med närhet till det mesta. Det här huset har en av föreningens absolut bästa lägen.

Har du drömt och letat efter ett modernt, rymligt och välplanerat parhus med stor altan och balkong till dig och din familj? Nu är väntan över.

Nu säljs äntligen ett av de större bostadsrättsparhusen på Frisells gata om 5 rum och kök. Det här är ett påkostat hus med byggår 2012 i populära Sanda ängar/Bollstanäs där du bor i ett barnvänligt villaområde med närhet till det mesta. Det här huset har en av föreningens absolut bästa lägen med altan och stor gräsmatta på baksidan och runtom huset. Invändigt bor ni i en välplanerad bostad i toppskick med fina och öppna sällskapsytor som präglas av ljus och rymd. Vardagsrummet ligger öppet mot både kök, matplats, hall och uteplatsen på baksidan. Köket är från Ballingslöv med en separat matplats mot framsidan och en större intill vardagsrum. På entréplanet finns ett sovrum, badrum, separat tvättstuga och en praktisk trappförvaring. På hela entréplanet sker uppvärmningen genom vattenburen golvvärme. På det övre planet möts du av den höga takhöjden och takfönstret i trappan. På övervåningen finns tre fullstora sovrum samt ett rymligt badrum med både dusch och badkar. Ett av sovrummen är utrustat med en egen klädkammare. Energieffektivt värmesystem med vattenburen värme och frånluftsvärmepump. Indraget fiber. Utvändigt separat förråd om cirka 6 m². Föreningen erbjuder parkeringsplatser med möjlighet till platser med laddbox för elbil.

Brf Sanda 1:236 på Frisells gata ligger i Sanda ängar/Bollstanäs, ett av Väsbys mest eftertraktade områden ca 2,5 mil norr om Stockholm city. Ett naturnära område på gångavstånd från Norrviken där du sommartid kan njuta av bad och på vintertid ta en tur med långfärdsskridskorna på den plogade banan som tar dig runt sjön. Intill Norrvikens strand ligger Bollstanäs skola som är för barn från förskoleålder upp till femte årskurs och inom området ligger Bollstanäs idrottsplats. I handelsväg finns området Bredden ett par minuter bort med bilen där det finns både gym, apotek, mathandel, Bauhaus, Biltema, inredningsbutiker etc. Bussförbindelse finns till såväl Upplands Väsby station som Rotebro station.

Mer om mäklarna