Runby, Upplands Väsby

Lövstavägen 100

Såld
  • 2 rum
  • 68 kvm
  • Bostadsrätt

Unik eftertraktad terrasslägenhet med renoveringsbehov

I lugna och naturnära Runby säljs nu denna härliga hörnlägenhet om 2 rok (möjlig 3 rok - se alternativ planlösning) med cirka 21 kvm terrass i populära Brf Övre Runby. Här har ni chansen att skapa ert egna drömboende, då många delar av bostaden är i underhållsbehov.

I lugna och naturnära Runby säljs nu denna härliga hörnlägenhet om 2 rok (möjlig 3 rok - se alternativ planlösning) med cirka 21 kvm terrass i populära Brf Övre Runby. Här har ni chansen att skapa ert egna drömboende, då många delar av bostaden är i underhållsbehov. Samtliga ytor inklusive kök och badrum är dock i välhållet skick. Badrummets badkar är ersatt med dusch. Luftig och yteffektiv planlösning med gott om förvaring. Planlösningen kan lätt göras om så del av sovrum och klädkammare blir ett ytterligare sovrum. Hela bostaden ligger på hörnet av huset vilket ger ljus i tre väderstreck. Terrassen ligger med ett läge utan insyn och västläge vilket innebär sol från eftermiddagen till kvällen.

Brf Övre Runby är en omtyckt och ekonomiskt stabil förening med nära till kommunikationer (busshållsplats och gångavstånd till Upplands Väsby pendeltågsstation), livsmedelsbutik, motionsspår och natur. Föreningen har installerat både solceller (för lägre driftskostnader) och laddboxar i sina garage för laddning av elbil.

Mer om mäklarna