Centralt/Folkparksområdet, Upplands Väsby

Parkvägen 18

Såld
  • 2 rum
  • 68 kvm
  • Bostadsrätt

Mysigt fristående hus med garage

Har du drömt och letat efter ett modernt, rymligt och välplanerad bostadsrättsvilla med takterrass? Nu är väntan över.

Nu säljs äntligen ett av de härliga fristående husen med eget garage på Parkvägen med en totalarea om 89 m² (68 m² boarea + 21 m² biarea/garage). Det här är ett fint renoverat hus i populära Folkparksområdet i Centrala Väsby där du bor i ett lugnt och familjevänligt villaområde med närhet till allt. Det här huset har en av föreningens absolut bästa gavellägen med gräsmatta runtom huset och möjlighet till att bygga altan. På framsidan finns en asfalterad uppfart med plats för 2 bilar. Låg belåningsgrad och låg avgift! Luft-luftvärmepump installerad år 2021. Motordriven garageport.

Invändigt bor ni i en välplanerad bostad med fint skick och stora sällskapsytor som präglas av ljus och rymd. Topprenoverat kök (år 2022) med ljusa och fina materialval. Rymligt sovrum med gott om förvaring. Fräscht badrum med badkar och tvättmaskin. Vardagsrummet ligger på övre plan med en fantastisk takterrass med oslagsbar utsikt och härligt läge med gott om soltimmar. Stora delar av huset präglas av ljusa och renoverade ytskikt som askgolv och målade väggar. Stora förvaringsmöjligheter finns under trappa och i garaget. Om viljan finns kan planlösningen byggas om för att möjliggöra fler sovrum, se alternativ planlösning.

Brf Parkvägen är en ekonomiskt stabil förening med låg belåning och låga avgifter som ger dig en trygg bostadsekonomi i många år framöver. Föreningen ligger i det omtyckta och idylliska Folkparksområdet med kort promenadavstånd till pendeltåg, Väsby centrum, närbutiker och restauranger.

Mer om mäklarna