Centrala Väsby, Upplands Väsby

Genvägen 2A

Såld
  • 2 rum
  • 54 kvm
  • Bostadsrätt

Topprenoverad 2:a i mysiga Centrala Väsby

I populära Brf Vilunda-borgen säljs nu en lugnt belägen 2:a på Genvägen 2A med genomgående fint renoverat skick och härlig utsikt över föreningens innergård. Denna välplanerade lägenhet i Centrala Väsby ligger bekvämt i huset på första våningen med solig balkong (västerläge).

FAST PRIS - FÖRST TILL KVARN!

I populära Brf Vilunda-borgen säljs nu en lugnt belägen 2:a på Genvägen 2A med genomgående fint renoverat skick och härlig utsikt över föreningens innergård. Denna välplanerade lägenhet i Centrala Väsby ligger bekvämt i huset på första våningen med solig balkong (västerläge), stort vardagsrum samt sovrum med trendig design och platsbyggd förvaringslösning, renoverat HTH-kök med matplats och renoverat helkaklat badrum med ny tvättmaskin. I övrigt ljusa och smakfulla materialval i hela bostaden som exempelvis vitlaserad ekparkett på golv. Trall på balkong. Gott om förvaring. Låg avgift. Hiss finns.

I Brf Vilunda-borgen bor du i en ekonomiskt stabil och omtyckt bostadsrättsförening med normal belåningsgrad där stora underhåll har genomfört som stambyte och fönsterbyte vilket bådar gott för framtiden.

Mer om mäklarna