Centrala Väsby, Upplands Väsby

Herrgårdsvägen 14A

Såld
  • 2 rum
  • 55 kvm
  • Bostadsrätt

Fint belägen 2:a i renoverat skick

I populära Brf Vilunda säljs nu en fint belägen 2:a på Herrgårdsvägen med härlig vy mot föreningens innergårdar. Stor balkong i västerläge vilket ger sol större delen av dagen och eftermiddagen/kvällen.

I populära Brf Vilunda säljs nu en fint belägen 2:a på Herrgårdsvägen med härlig vy mot föreningens innergårdar. Stor balkong i västerläge vilket ger sol större delen av dagen och eftermiddagen/kvällen. Föreningen genomför just nu ett balkongprojekt där tanken är att balkongerna byggs ut och glasas in, för mer information om detta kontakta mäklaren.

Denna välplanerade lägenhet i Centrala Väsby har ett stort vardagsrum med gott om plats för både soff- och matmöblemang, renoverat/praktiskt kök (år 2012) med matplats, stort sovrum med plats för gott om förvaring, praktisk klädkammare och renoverat/helkaklat badrum (år 2012) som har golvvärme samt tvättmaskin. Den här lägenheten lämpar sig väl för både en ensamstående eller ett par.

I Brf Vilunda bor du i en ekonomiskt stabil och omtyckt bostadsrättsförening med låg belåningsgrad (endast drygt 5000 kr/kvm) där stora underhåll har genomfört som stambyte och fönsterbyte vilket bådar för en oförändrad månadsavgift.

Mer om mäklarna