Centrala Väsby, Upplands Väsby

Tegelvägen 1B

Såld
  • 4 rum
  • 93 kvm
  • Bostadsrätt

Familjevänlig 4:a med solig & rymlig inglasad balkong

Nu ges äntligen chansen att köpa en av de omåttligt populära 4:orna med solig och rymligt inglasad balkong i nästan nyproducerade Brf Tegelbruket 1. Byggnaden uppfördes år 2016 och allt i bostaden är i genomgående toppskick med fina materialval.

Här erbjuds ni bland annat tre ordentliga sovrum, rymligt helkaklat badrum med badkar samt tvättmaskin/torktumlare, en extra gästtoalett, stort kök med matplats och alla bekvämligheter, vardagsrum med närhet till kök samt gott om förvaring i de medföljande garderoberna med skjutdörrar. Solig och rymlig inglasad balkong med söderläge vilket ger sol under större delen av dagen. Garage finns i huset! Internet/digital-TV/telefoni via Telia ingår i avgiften. Lummig och privat innergård med massor av plats för umgänge och lek. Avskiljd/stängd med låsta grindar.

Kvarteret Tegelbruket ligger mycket centralt (men ändå lugnt avskilt) i Upplands Väsby och runt hörnet finner du både pendeltågs- och busstationen, restauranger, butiker med mera. På bara några minuter når du till Väsby centrum. I föreningen finns gemensam gård med grill, hiss, parkeringsgarage under husen och tillhörande förråd till varje lägenhet.

Mer om mäklarna