Centrala Väsby, Upplands Väsby

Dragonvägen 33

Såld
  • 3 rum
  • 78 kvm
  • Bostadsrätt

Attraktiv 3a mitt i de centrala delarna!

Här bor du på centrala Väsbys trevligaste stadsgator - Dragonvägen. Här säljer vi nu en lägenhet om 3 rum och kök med rymlig balkong i härligt solläge (sydväst, sol från mitt på dagen till kvällen). Lägenheten är i toppskick med genomgående ljusa färger och ekparkett på golv.

Här bor du på centrala Väsbys trevligaste stadsgator - Dragonvägen. Här säljer vi nu en lägenhet om 3 rum och kök med rymlig balkong i härligt solläge (sydväst, sol från mitt på dagen till kvällen) .
Lägenheten är i toppskick med genomgående ljusa färger och ekparkett på golv. Bra planlösning med två sovrum, rymligt helkaklat badrum med golvvärme och tvättmaskin/torktumlare, ett ljust kök och vardagsrum med utgång till en inglasad balkong. Hushållselen är på ca 575kr/månad fördelat på 4 personer. Brf Dragonen är en välskött bostadsrättsförening med god ekonomi som ligger mycket centralt (men ändå lugnt och avskilt) i Upplands Väsby och i närheten finner du både pendeltågs- och busstation, restauranger, butiker med mera. På bara någon minut når du till Väsby centrum.

Mer om mäklarna