Centrala Väsby, Upplands Väsby

Herrgårdsvägen 24

Såld
  • 3 rum
  • 66 kvm
  • Bostadsrätt

Topprenoverad 3:a med uteplats

I populära Brf Vilunda säljs nu en otroligt fin och varsamt renoverad 3:a på Herrgårdsvägen med stor uteplats. Lägenheten har genomgått en omfattande renovering under år 2021-2022 och håller nu absolut högsta klass.

Har du drömt och letat efter Centrala Väsbys mest stilsäkra 3:a med stor uteplats? Nu är väntan över.

I populära Brf Vilunda säljs nu en otroligt fin och varsamt renoverad 3:a på Herrgårdsvägen med stor uteplats. Lägenheten har genomgått en omfattande renovering under år 2021-2022 och håller nu absolut högsta klass. I denna bostad finner du bland annat ett snyggt Kvik-kök (år 2021) med högre/djupare skåp samt bänkyta och väl avvägda materialval med 1-stavs ekparkett och tapeter från Svenskt Tenn. Renoverat/helkaklat badrum (år 2012) från stambytet och en riktigt bra planlösning som bör passa de flesta. Stort vardagsrum med plats för både soff- och matgrupp. Månadsavgiften inkluderar internet/bredband.

Brf Vilunda är en centralt men ändå lugnt belägen förening med närhet till Upplands Väsby pendeltågs- och busstation, restauranger, butiker med mera. På bara några minuter når du till Väsby centrum. Här bor du i en ekonomiskt stabil och omtyckt bostadsrättsförening med låg belåningsgrad (endast drygt 5000 kr/kvm) där stora underhåll har genomfört som stambyte och fönsterbyte vilket bådar för en oförändrad månadsavgift. Föreningen genomför just nu ett omfattande balkong- och uteplatsprojekt, för mer information om detta kontakta mäklaren.

Mer om mäklarna