Centrala Väsby, Upplands Väsby

Kvarnvägen 5

Såld
  • 4 rum
  • 84 kvm
  • Bostadsrätt

Renoverad 4:a med inglasad balkong i Centrala Väsby

Välkommen till denna stilfulla och moderna bostad belägen i hjärtat av Upplands Väsby. Det här en av föreningens härligaste lägenheter om 4 rok i populära Brf Korpkulla 1 - högst upp i huset med en stor inglasad balkong i härligt solläge (söder) och fin utsikt över föreningens lugna innergård. Den här bostaden har två badrum med duschmöjligheter. Med sitt centrala läge och närhet till kommunikationer är detta hem perfekt för den som vill ha allt inom räckhåll.

I denna bostad på Kvarnvägen 5 erbjuds ni bland annat bra öppen planlösning mellan kök/vardagsrum, tre ordentliga sovrum, klädkammare, bra förvaring, två stycken fina & kaklade badrum (den ena med tvättmaskin) och fint renoverat kök (kyl/frys från år 2021, induktionshäll år 2020 och diskmaskin år 2018) med intilliggande matplats. Alla ytskikt är renoverade mellan år 2017-2021 med genomgående fina golv och väggar i ljusa färgval. Nya elkontakter och strömbrytare år 2018 i hela bostaden. Låg avgift i förhållande till lägenhetens storlek. Hiss finns i huset. Varmgarage och förråd finns i källaren. Härlig innergård med plats för umgänge och lek.

Brf Korpkulla 1 ligger mycket centralt i en populär del av Upplands Väsby och runt hörnet finner du både pendeltågs- och busstationen, restauranger, butiker med mera. På bara några minuter når du till Väsby centrum.

Mer om mäklarna