Centrala Väsby, Upplands Väsby

Kavallerigatan 33

Såld
  • 3 rum
  • 79 kvm
  • Bostadsrätt

Nyrenoverat badrum år 2022 & stor uteplats/tomt

I populära Brf Kavalleristen 2009 säljs nu en fräsch lägenhet med nyrenoverat badrum (år 2022) på Kavallerigatan med stor uteplats/tomt. Den här lägenhetens härliga uteplats/tomt har en stor gräsmatta och en träaltan. Hela lägenheten är i genomgående välhållet skick.

Har du drömt och letat efter en av Centrala Väsbys bästa 3:or med stor uteplats/tomt? Nu är väntan över.

I populära Brf Kavalleristen 2009 säljs nu en fräsch lägenhet med nyrenoverat badrum (år 2022) på Kavallerigatan med stor uteplats/tomt. Den här lägenhetens härliga uteplats/tomt har en stor gräsmatta och en träaltan. Hela lägenheten är i genomgående välhållet skick där det finns möjlighet att göra sitt egna drömboende. Stort kök med matplats, nyrenoverat badrum (år 2022) med dusch och tvättmaskin, rymligt vardagsrum och 2 st sovrum med gott om plats för förvaring. Bostaden har genomgående ett snyggt laminatgolv och ljusa väggar.

Brf Kavalleristen 2009 är en centralt men ändå lugnt belägen förening med närhet till Upplands Väsby pendeltågs- och busstation, restauranger, butiker med mera. På bara några minuter når du till Väsby centrum. Här bor du i en ekonomiskt stabil och omtyckt bostadsrättsförening med låg belåningsgrad (cirka 3900 kr/kvm).

Mer om mäklarna